Nokia stelt de introductie van de N8 uit tot november door software-problemen – Update

Na wereldwijde geruchten over een mogelijke uitstel van de Nokia N8 heeft de eerste Nederlandse provider bevestigd dat het toestel te kampen heeft met software-problemen. Het toestel zal pas ergens in november in de winkels te vinden zijn wereldwijd.

Nokia N8

Afgelopen paar dagen kwamen er steeds meer geruchten naar buiten over een mogelijke uitstel van de introductie van de Nokia N8-00. De Nokia N8 is het nieuwe vlaggenschip van de producent voor het laatste kwartaal van dit jaar maar lijkt nu al problemen te hebben met zijn software. Uit een tweet van de Nederlandse provider Hi is op te maken dat de N8 inderdaad vertraagd is tot en met november van dit jaar. Volgens Hi heeft dit te maken met wereldwijde software-problemen van het toestel, iets dat al langer wordt gespeculeerd. Nokia lijkt nu een noodmaatregel getroffen te hebben door de introductie uit te stellen en zal hiermee willen voorkomen om de zelfde problemen met de Nokia N97 te herhalen.

Nokia Nederland was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. Maar door de bevestiging van een provider en meerdere Engelse bronnen kunnen we er vanuit gaan dat de introductie van de N8 daadwerkelijk vertraagd is tot eind dit jaar.

Slecht nieuws: Nokia N8 uitgesteld naar november door (wereldwijd) software probleem. Meer info volgt, ook voor mensen met reserveringen.less than a minute ago via Echofon

Hi.nl Aanbieding
AanbiedingvanHi

Update op 20/09/2010 om 20:15 uur:

Nokia heeft aan All About Phones een reactie gestuurd omtrent de vertraging van het toestel. De producent weet te bevestigen dat het toestel enkele weken uitgesteld is maar vraag om het begrip van haar gebruikers aangezien de producent de beste user experience wil overbrengen naar haar gebruikers.

“We willen met de Nokia N8 een fantastische user experience bieden en zijn niet bereid om op dat vlak compromissen te sluiten. Het aantal pre-orders heeft onze verwachtingen overstegen en we werken er hard aan om de Nokia N8 zsm te leveren. In sommige markten (waaronder ook NL) stond de levering gepland voor einde September. Om de beste gebruikservaring te bieden, hebben we besloten om de leveringen voor een aantal weken uit te stellen, zodat we de finale software-aanpassingen kunnen doen.

We verwachten dat de consumenten hun Nokia N8’s zullen ontvangen in de loop van oktober en de pre-orders via de Nokia Online Shop zitten bij de eerste leveringen. We zijn uitermate tevreden over de manier waarop het toestel in de markt is onthaald. Dit bleek onder andere tijdens het community event #EventN8 waar ook All About Phones aanwezig was. Bedankt alvast voor het geduld en het vertrouwen. We kunnen iedereen die het toestel heeft voorbesteld verzekeren dat het wachten de moeite waard is! “

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters