Nokia stelt de Nokia 5230 voor aan de wereld

Nokia heeft vandaag een nieuwe touchscreentelefoon geïntroduceerd die een prijskaartje van slechts 149 euro mee zal gaan krijgen. De Nokia 5230 beschikt ook nog eens over aGPS en een 3,5mm headphonejack.

Nokia 5230

Nokia heeft een nieuwe telefoon geïntroduceerd genaamd de 5230. Het toestel moet een directe concurrent gaan worden van de eveneens laag geprijsde Samsung Star, LG Cookie en de nieuwe Samsung Corby. Volgens Nokia zal de nieuwe touchscreentelefoon slechts 149 euro gaan kosten en daarvoor krijg je relatief veel terug. De 5230 heeft het design van de Nokia 5800 XpressMusic en ook de specificaties zijn prima te noemen. Zo zal er aGPS in het toestel zitten en UMTS en HSDPA mogen er uiteraard tegenwoordig niet meer op ontbreken. De afmetingen van de telefoon zijn nog onbekend maar een micro-SDHC-kaart en speciale software om snel je vrienden te kunnen bellen via een speciaal menu zouden er ook al in aanwezig zijn. Daarnaast biedt het toestel een 3,5mm headphonejack om je eigen headset op het toestel aan te sluiten. Nokia weet tot slot nog te melden dat er een 3,2inch touchscreen op het toestel zit en dat het toestel tot 33 uur aan muziek kan afspelen op een batterijlading.

De Nokia 5230 zal eind dit jaar in de winkels liggen voor een prijs die rond de 149 euro ligt. Het toestel zal in verschillende kleuren leverbaar worden, aldus Nokia.

Nokia 5230

 

Nokia 5230

 

Nokia 5230

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters