Nokia toont haar N8 aan een select groepje gebruikers

Gisteren liet Nokia haar nieuwe vlaggenschip, de N8, zien aan een select groepje gebruikers van 3 Nederlandse telecomwebsites. Hierbij waren onder andere een aantal gebruikers van All About Phones aanwezig, en ook een vertegenwoordiging van onze site reisde af.

Nokia eventN8

Ter ere van de aanstaande introductie van de Nokia N8-00, het nieuwe vlaggenschip van Nokia, hield Nokia gisteren een evenement, waarbij in samenwerking met drie telecomsites ook een aantal consumenten uitgenodigd waren. In een mooie zaal in Amsterdam ontving een vertegenwoordiging van Nokia Benelux, uiteraard uitgerust met een flink aantal exemplaren van de N8, eerst de Nederlandse pers en daarna een aantal gebruikers. Een select groepje fanaten dat zich aangemeld had via All About Phones, Mobilyz en Mobile Cowboys kon alvast het één en ander over het toestel te weten komen en hem in levende lijve zien. Uiteraard waren er ook medewerkers van de genoemde sites aanwezig.

De avond begon met een hapje en drankje, waarbij het mogelijk was kennis te maken met de crew van Nokia en de drie sites. Daarna volgde een presentatie over het nieuwe vlaggenschip door Marc Driessen, Portfolio Manager bij Nokia Benelux. Aan het eind van deze presentatie kreeg één van onze jongste fans de eer kreeg om uit een grote bak met namen de winnaar te trekken van een exemplaar van de nieuwe telefoon.

Nokia eventN8

 

Nokia eventN8

 

Nokia eventN8

 

Vervolgens kreeg één ‘cameraman’ per ‘team’ een N8 in handen om een indrukwekkend optreden van een capoeira-groep te filmen. Deze oorspronkelijk Afrikaanse dans heeft wat weg van breakdance en het zag er dan ook erg indrukwekkend uit. Toen dit optreden afgelopen was was er nog tijd om de N8 zelf te ontdekken, met de nodige toelichting van Nokia-medewerkers. Dat deden wij zelf overigens al wat eerder, waarvan je hier onze ervaringen kunt vinden. Uiteindelijk eindigde de avond voor velen met een kleine wandeling naar de auto of bus door de stromende regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Reacties over het toestel waren uiteenlopend, maar toch wel overwegend positief. Enkele gegadigden zeiden het toestel sowieso aan te schaffen na de avond, waarbij vooral de prachtige camera en goede multimedia-features argumenten waren om voor het toestel. Struikelblokken waren echter zeker ook aanwezig en vooral het tegenargument “Symbian is toch niet echt mijn ding” kwam dikwijls tevoorschijn.

Al met al was het wat ons, en voor zover we weten ook onze gebruikers, betreft een erg gezellige en informatieve avond. Hiervoor willen we met name Nokia, maar zeker ook de aanwezige gebruikers die geholpen hebben de avond tot een succes te maken dan ook hartelijk bedanken.

Nokia eventN8

 

Nokia eventN8

 

Nokia eventN8

 

Nokia eventN8

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters