Nokia toont nieuw concept voor game telefoons

Nokia heeft een nieuw concept gemaakt voor een game telefoon. Ook hebben ze nieuwe ideeën geuit voor hun N-Gage platform.

Nokia houd binnenkort een conferentie in Rome over haar games platform om zo gedachten te wisselen met consumenten en vooral game producenten. De grootste producent van gsm’s wil in de toekomst fors meer gaan inzetten in de games industrie en is inmiddels druk bezig om partijen als EA en Gameloft aan zich te binden die binnenkort spellen als Need for Speed en FIFA 09 gaan uitbrengen voor het N-Gage platform. Volgens Nokia zitten de meest actieve spelers in Engeland, Italië en Duitsland en daarnaast doen ook Australië en Spanje het erg goed. Gemiddeld koopt een derde van de Nokia klanten die weleens een spel heeft gekocht daarna opnieuw een spel bij de producent waardoor de omzet van N-Gage erg hard aan het groeien is. Het platform bestaat in zijn vernieuwde opzet nog maar zes maanden echter is Nokia er al erg tevreden over en wil het met onder anderen de aankomende conferentie meer ideeën en meningen krijgen voor de volgende fase van haar N-Gage platform.

Hieronder is een studiemodel te zien van hoe Nokia game telefoons ziet in de toekomst en wat ze er mee zouden kunnen doe qua uiterlijk.

nokia-ngage-v2-game-phone-2 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters