Nokia Victoria getest door FCC

De Nokia Victoria, die eerder naar voren kwam in een uitgelekte roadmap, is door de FCC getest. De resultaten geven iets meer informatie over het toestel weg.

Op 11 november jongstleden wisten wij te melden over een uitgelekte smartphone roadmap van Nokia. Één van de toestellen die hierin tevoorschijn kwam was de Nokia Victoria. Behalve dat het een smartphone zou worden, was er echter nog geen informatie bekend. Ook foto’s ontbraken en we wisten dan ook nog helemaal niets over het toestel. Nu is deze informatie enigszins aangevuld door de FCC, die het toestel onlangs getest heeft.

Het rapport van de FCC brengt iets meer informatie met zich mee en ook is er een indruk van de vorm van het toestel laten zien, hoewel die nog niets zegt. Wel heeft de FCC belooft op 17 maart met foto’s van het toestel naar buiten te komen. De specificaties die afgeleid kunnen worden van het FCC rapport zijn niet erg talrijk, maar het is alvast iets. Het toestel zou Wi-Fi, UMTS, HSDPA en EDGE moeten herbergen, wat tegenwoordig standaard is voor een smartphone. Mensen die echt iets over het toestel willen weten, zullen dus echt tot 17 maart 2009 moeten wachten voor een aantal foto’s van het toestel. Tenzij er al eerder iets gelekt wordt, natuurlijk.

Victoria 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters