Nokia-website bevestigt komst N9 in België, Nederland moet het zonder stellen

De Belgische website van Nokia bevestigt de komst van de Nokia N9 naar het land. Ondertussen is er geen enkel spoor van het toestel te vinden op de Nederlandse website. Dit lijkt eerdere geruchten te onderschrijven dat het toestel niet naar Nederland zal komen.

All About Phones wist eerder te melden dat de Nokia N9 niet naar Nederland komt. Producent Nokia heeft een paar belangrijke landen aangeduid als smartphone-landen en hieronder valt ook Nederland. Aangezien de eerste Windows Phones van de producent rond de zelfde tijd in de winkel komen te liggen als de N9, zal Nokia de Windows Phones in Nederland als eerste introduceren en de MeeGo-smartphone in landen waar de Windows Phones pas later zullen aanlanden. Eerder wist een Nokia-topman deze redenatie kracht bij te zetten door inderdaad te melden dat Nederland als een van de eerste landen in Europa de beschikking zal krijgen over Windows Phone-smartphones van de producent.

De website van Nokia lijkt nu deze stelling te onderbouwen. Zo is op de Nederlandse-website van Nokia geen enkel spoor te vinden van de Nokia N9. Dit terwijl de Vlaamse-website van Nokia, ook in het Nederlands, wel de eerste MeeGo-smartphone uitvoerig bespreekt. Hieruit is de conclusie te trekken dat de N9 inderdaad niet naar Nederland zal komen en wel naar België zoals we al eerder meldden.

Navraag bij Nokia levert nog steeds nul op het rekest. De producent wil bevestigen noch ontkennen of het toestel daadwerkelijk naar Nederland komt. Nokia geeft deze informatie vrij zodra de introductie van het toestel nabij is. De Nokia N9 wordt in het laatste kwartaal van dit jaar verkocht door de producent.

Nokia N9 België

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hassan -

  @jerry

  mensen die graag een telefoon willen die echte multitasking kan uitvoeren, prachtige camera, unieke design (tja, mening) en natuurlijk fatsoenlijk kunnen bellen met exellent kwaliteit (zonder het op een aparte manier te moeten vasthouden om ervoor te zorgen dat de verbinding niet weg valt xd)

  Dat is een Nokia. (N97 was een gedrocht dat weet zelfs Nokia dus dat verhaal hoeft niet als voorbeeld worden genoemd. Is namelijk appels met peren vergelijken)

 2. robnas -

  1 ding is zeker: echt missen zal ik hem niet.
  Ik zet het onder de noemer: super idee, slecht uitgevoerd.
  Reden is eenvoudig: MeeGo is een super idee, hardware van een half jaar geleden niet zo. Er had dus veel meer uit de telefoon gehaald kunnen worden.

  Had ik al gezegd dat de N9 een 8Mpixel camera heeft en de N8 een 12Mpixel? Pixels zeggen zeker niet alles, maar gezien de kwaliteit van de camera's van Nokia verwacht ik dat de N8 mooiere foto's maakt.

  En geen hardware keyboard…

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters