Nokia-website bevestigt komst N9 in België, Nederland moet het zonder stellen

De Belgische website van Nokia bevestigt de komst van de Nokia N9 naar het land. Ondertussen is er geen enkel spoor van het toestel te vinden op de Nederlandse website. Dit lijkt eerdere geruchten te onderschrijven dat het toestel niet naar Nederland zal komen.

All About Phones wist eerder te melden dat de Nokia N9 niet naar Nederland komt. Producent Nokia heeft een paar belangrijke landen aangeduid als smartphone-landen en hieronder valt ook Nederland. Aangezien de eerste Windows Phones van de producent rond de zelfde tijd in de winkel komen te liggen als de N9, zal Nokia de Windows Phones in Nederland als eerste introduceren en de MeeGo-smartphone in landen waar de Windows Phones pas later zullen aanlanden. Eerder wist een Nokia-topman deze redenatie kracht bij te zetten door inderdaad te melden dat Nederland als een van de eerste landen in Europa de beschikking zal krijgen over Windows Phone-smartphones van de producent.

De website van Nokia lijkt nu deze stelling te onderbouwen. Zo is op de Nederlandse-website van Nokia geen enkel spoor te vinden van de Nokia N9. Dit terwijl de Vlaamse-website van Nokia, ook in het Nederlands, wel de eerste MeeGo-smartphone uitvoerig bespreekt. Hieruit is de conclusie te trekken dat de N9 inderdaad niet naar Nederland zal komen en wel naar België zoals we al eerder meldden.

Navraag bij Nokia levert nog steeds nul op het rekest. De producent wil bevestigen noch ontkennen of het toestel daadwerkelijk naar Nederland komt. Nokia geeft deze informatie vrij zodra de introductie van het toestel nabij is. De Nokia N9 wordt in het laatste kwartaal van dit jaar verkocht door de producent.

Nokia N9 België

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters