'Nokia Windows Phones met 41-megapixelcamera pas ver in 2013 op de markt'

Nokia’s vice-president Jo Harlow meldde eerder deze week dat de bijzondere 41-megapixelcamera op Symbiantoestel Nokia 808 PureView ook in toekomstige Windows Phone-toestellen van de fabrikant zal worden ingebouwd. Maar dat kan nog wel anderhalf jaar duren, is inmiddels duidelijk.

pureview

WM Poweruser heeft zijn bronnen bij Nokia en Microsoft aangesproken op de uitlatingen van Harlow, die afgelopen week vrolijk meldde dat het niet al te lang meer zou duren voordat de opmerkelijke camera met zijn superresolutie in Windowstoestellen van Nokia zou zitten. Het verhaal van Harlow werd flink genuanceerd, meldt de site.

‘”We hebben van betrouwbare bronnen vernomen dat we Nokia Windows Phone-toestellen met deze technologie niet voor het midden van 2013 hoeven te verwachten”, meldt WM Poweruser.

De site speculeert dat het wellicht te maken heeft met de software; de belangrijke Windows Phone Apollo-update is tegen die tijd in de nieuwe toestellen verwerkt, en wellicht is die beter toegerust op het aansturen van zo’n bijzondere camera. Tot die tijd is men voor een camphone met superresolutie aangewezen op Nokia Belle-toestel 808 PureView, die in mei of juni in Europese winkels wordt verwacht.

Onze hands-on video over de Nokia 808 PureView is hier te vinden.

Bron: WM Poweruser

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters