Nokia X3 combineert touchscreen met normale toetsen

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3. Het toestel beschikt zowel over een touchscreen als normale telefoontoetsen waardoor het volgens Nokia een ideale telefoon is voor jongeren. Ook het zachte prijskaartje moet menig tienerhart gaan overwinnen.

Nokia X3

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3-02. Het toestel valt onder het multimedia-segment van de producent zoals de X6 dat ook doet die op zijn beurt helemaal op muziek gericht is. De X3 is echter op messaging gericht en social media. Wat uniek is aan dit toestel voor Nokia is dat de telefoon een normaal telefoontoetsenbord combineert met een touchscreen. Het toestel lijkt op Symbian 40 Touch te lopen ook al is dat nergens terug te vinden op de pagina van de producent. Wel is duidelijk dat het telefoontje slechts 159 euro moet gaan kosten en ergens eind Q3 bij ons in de winkels zal komen te liggen. De telefoon beschikt over een 5-megapixelcamera en internetten kan via 3G en HSDPA wat voor deze prijs erg interessant is omdat de producent hiermee volwaardig internet ook ontsluit voor een jonger publiek met minder geld. Ook zaken als Wifi en Bluetooth zullen er niet op ontbreken echter is nog onduidelijk of ook GPS zijn plaats zal vinden in de X3.

Nokia zal het toestel voorzien van de nodige applicaties zodat men met Facebook en Twitter gemakkelijk kan verbinden. Het 2.4-inch touchscreen leent zich ook om applicaties uit de Ovi Store gemakkelijk te downloaden en uiteraard te browsen. Nederland behoort niet tot de eerste landen waarin dit toestel geïntroduceerd zal gaan worden maar later zal het toestel zeer zeker naar de Benelux gaan komen, zo weet Nokia Nederland te melden. Het toestel zal in vele vrolijke kleuren uitgedost worden die vooral de vrouwen zal aanspreken maar uiteraard ook de mannen.

Nokia X3

 

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters