Nokia X3 combineert touchscreen met normale toetsen

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3. Het toestel beschikt zowel over een touchscreen als normale telefoontoetsen waardoor het volgens Nokia een ideale telefoon is voor jongeren. Ook het zachte prijskaartje moet menig tienerhart gaan overwinnen.

Nokia X3

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3-02. Het toestel valt onder het multimedia-segment van de producent zoals de X6 dat ook doet die op zijn beurt helemaal op muziek gericht is. De X3 is echter op messaging gericht en social media. Wat uniek is aan dit toestel voor Nokia is dat de telefoon een normaal telefoontoetsenbord combineert met een touchscreen. Het toestel lijkt op Symbian 40 Touch te lopen ook al is dat nergens terug te vinden op de pagina van de producent. Wel is duidelijk dat het telefoontje slechts 159 euro moet gaan kosten en ergens eind Q3 bij ons in de winkels zal komen te liggen. De telefoon beschikt over een 5-megapixelcamera en internetten kan via 3G en HSDPA wat voor deze prijs erg interessant is omdat de producent hiermee volwaardig internet ook ontsluit voor een jonger publiek met minder geld. Ook zaken als Wifi en Bluetooth zullen er niet op ontbreken echter is nog onduidelijk of ook GPS zijn plaats zal vinden in de X3.

Nokia zal het toestel voorzien van de nodige applicaties zodat men met Facebook en Twitter gemakkelijk kan verbinden. Het 2.4-inch touchscreen leent zich ook om applicaties uit de Ovi Store gemakkelijk te downloaden en uiteraard te browsen. Nederland behoort niet tot de eerste landen waarin dit toestel geïntroduceerd zal gaan worden maar later zal het toestel zeer zeker naar de Benelux gaan komen, zo weet Nokia Nederland te melden. Het toestel zal in vele vrolijke kleuren uitgedost worden die vooral de vrouwen zal aanspreken maar uiteraard ook de mannen.

Nokia X3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jeroen -

  :)@domipost
  dankje…ja ik had al wel veel info gevonden en vind em echt supppper
  maar ik had nergens kunnen vinden of je hoofdscherm nou helemaal leeg kon:S
  harstikke bedankt:)

 2. Jeroen -

  hallo

  ik heb een vraagje
  kan je die menu balken in je hoofdscherm ook weg halen??
  als ik namelijk een leuke achtergrond foto heb wil ik liever niet dat er wat voor zit:S

  alvast bedankt

  1. Dominick -

   idd. Dat was de X3-00, dit is de X3-02. Waar de X3-01 gebleven is, is me ook een raadsel. Het idee van verschillende lijnen met dezelfde naam voor de opvolger was wel nice vind ik, maar ze maken er een beetje een zootje van 😛

 3. michaelpb -

  Ik vind het werkelijk een prachtig toestel om te zien! Mooi ontworpen (persoonlijke smaak). Slim om touchscreen te combineren met een 'basis telefoon'. Herkenbare bediening met de nieuwe mogelijkheden van een touchscreen. Ja, slim… Zeker voor 159,- euro. Da's vast gratis bij een jaarcontract.

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters