Nokia X3 combineert touchscreen met normale toetsen

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3. Het toestel beschikt zowel over een touchscreen als normale telefoontoetsen waardoor het volgens Nokia een ideale telefoon is voor jongeren. Ook het zachte prijskaartje moet menig tienerhart gaan overwinnen.

Nokia X3

Nokia heeft een nieuwe smartphone aangekondigd genaamd de X3-02. Het toestel valt onder het multimedia-segment van de producent zoals de X6 dat ook doet die op zijn beurt helemaal op muziek gericht is. De X3 is echter op messaging gericht en social media. Wat uniek is aan dit toestel voor Nokia is dat de telefoon een normaal telefoontoetsenbord combineert met een touchscreen. Het toestel lijkt op Symbian 40 Touch te lopen ook al is dat nergens terug te vinden op de pagina van de producent. Wel is duidelijk dat het telefoontje slechts 159 euro moet gaan kosten en ergens eind Q3 bij ons in de winkels zal komen te liggen. De telefoon beschikt over een 5-megapixelcamera en internetten kan via 3G en HSDPA wat voor deze prijs erg interessant is omdat de producent hiermee volwaardig internet ook ontsluit voor een jonger publiek met minder geld. Ook zaken als Wifi en Bluetooth zullen er niet op ontbreken echter is nog onduidelijk of ook GPS zijn plaats zal vinden in de X3.

Nokia zal het toestel voorzien van de nodige applicaties zodat men met Facebook en Twitter gemakkelijk kan verbinden. Het 2.4-inch touchscreen leent zich ook om applicaties uit de Ovi Store gemakkelijk te downloaden en uiteraard te browsen. Nederland behoort niet tot de eerste landen waarin dit toestel geïntroduceerd zal gaan worden maar later zal het toestel zeer zeker naar de Benelux gaan komen, zo weet Nokia Nederland te melden. Het toestel zal in vele vrolijke kleuren uitgedost worden die vooral de vrouwen zal aanspreken maar uiteraard ook de mannen.

Nokia X3

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters