'Nokia X7 nu al uitgerangeerd door AT&T'

Hoewel er nog niet eens iets officieel is over de Nokia X7, gaat het gerucht dat AT&T het alvast opgegeven heeft met het toestel. Een reden voor de afwijzing is niet bekend.

Nokia X7-00 AT&T branded

Du moment dat we gisteren vertelden dat de Nokia X7-00 bij AT&T terecht zou komen, lekte alweer uit dat de provider het toestel mogelijk afgewezen zou hebben. De telefoon zou de eerste en voorlopig enige Symbian^-telefoon van AT&T zijn, maar het lijkt er dus op dat Nokia haar systeem helemaal niet meer aan de man kan brengen in Amerika.

Hoewel het bericht geen directe relatie heeft tot de Nederlandse, of zelfs Europese markt, is het geen goed nieuws voor de X7. En wellicht dat het op termijn zal betekenen dat Symbian eerder afgeschreven zal worden, nu het besturingssysteem in een grote markt niet van de grond komt.

De dag dat de X7 gepresenteerd zal worden is volgens de geruchten op 13 februari, de dag voor de start van het Mobile World Congress. Dat lijkt niet erg logisch omdat het een zondag is, maar de aankondiging zal zeker rond die dag liggen, ondanks dat Nokia niet op het MWC aanwezig is.

Bron: Electronista

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters