'Nokia X7 nu al uitgerangeerd door AT&T'

Hoewel er nog niet eens iets officieel is over de Nokia X7, gaat het gerucht dat AT&T het alvast opgegeven heeft met het toestel. Een reden voor de afwijzing is niet bekend.

Nokia X7-00 AT&T branded

Du moment dat we gisteren vertelden dat de Nokia X7-00 bij AT&T terecht zou komen, lekte alweer uit dat de provider het toestel mogelijk afgewezen zou hebben. De telefoon zou de eerste en voorlopig enige Symbian^-telefoon van AT&T zijn, maar het lijkt er dus op dat Nokia haar systeem helemaal niet meer aan de man kan brengen in Amerika.

Hoewel het bericht geen directe relatie heeft tot de Nederlandse, of zelfs Europese markt, is het geen goed nieuws voor de X7. En wellicht dat het op termijn zal betekenen dat Symbian eerder afgeschreven zal worden, nu het besturingssysteem in een grote markt niet van de grond komt.

De dag dat de X7 gepresenteerd zal worden is volgens de geruchten op 13 februari, de dag voor de start van het Mobile World Congress. Dat lijkt niet erg logisch omdat het een zondag is, maar de aankondiging zal zeker rond die dag liggen, ondanks dat Nokia niet op het MWC aanwezig is.

Bron: Electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Niemand verplicht je toch om een X7 te kopen? Als Nokia ook al haar toestellen met android zou uitrusten is er juist minder keuze. Als je een Android toestel wil is er ook genoeg keuze 😉

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters