'Nokia X9 ziet het levenslicht' – Update

Op het internet lijken foto’s van een flyer van de Nokia X9 gelekt te zijn. Alle bronnen houden echter nog een slag om de arm aangezien het toestel over een paar opmerkelijke toetsen beschikt onder het scherm.

Nokia X9

De Chinese-website PC Online denkt foto’s in handen te hebben gekregen van de nog onaangekondigde Nokia X9. De X9 zou een stap hoger op de lijn staan dan de X6 en over pittige specificaties gaan beschikken mocht het hier om de echte X9 gaan. Zo weet de bron te melden dat het toestel een 12-megapixelcamera zal gaan krijgen en op Symbian^4 zal gaan lopen. Daarnaast zal er een 3.7-inch AMOLED-scherm in het toestel zitten dat tevens over capacitive touchscreen-technologie beschikt. De bron doet er nog een schepje boven op door te melden dat het toestel in 720p video’s kan opnemen en 32GB intern geheugen zal gaan krijgen. Uiteraard mag Wifi, Bluetooth, aGPS en een HSDPA-verbinding niet op de X9 niet ontbreken.

De foto’s van het toestel, die van een Griekse bron lijken te komen, zouden afkomstig zijn uit een flyer en laten het toestel in volle glorie zien. Wat opvalt is dat onder het scherm een extra schermpje lijkt te zitten dat eveneens een touchscreen zou moeten zijn waarmee gebruikers extra informatie kunnen zien over hun socialenetwerken en bel- en berichtengeschiedenis. Vooralsnog dienen we er vanuit te gaan dat de informatie en de plaatjes gemaakt zijn door een enthousiaste fan, maar dat het geheel er erg netjes en waarheidsgetrouw uitziet staat inmiddels vast.

Nokia X9

 

Nokia X9

 

Update op 18/03/2010 om 15:20 uur :

Inmiddels is duidelijk dat het hier om een concept gaat. Zo laat de echte bron van de plaatjes weten.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters