Nokia's eerste 8-megapixeltoestel komt in Barcelona

Nokia heeft op haar blog een foto laten zien die geschoten is met Nokia’s eerste telefoon met een 8-megapixelcamera. Het toestel zal onder de N-Series vallen, maar veel meer is niet bekend.

8-megapixelfoto Nokia N-Series

Dat er een toestel van Nokia met een 8-megapixelcamera aan zit te komen was nu wel duidelijk. Dat dat deze week in Barcelona zou gebeuren konden we ook nog raden, maar een officiële bevestiging was er niet. Nu is die wel online gekomen in de vorm van een foto op de blog van Nokia. De foto is hiernaast te zien en onthult een aantal details over het toestel waar de camera in zal zitten. Ten eerste heeft het toestel een Carl Zeiss-lens, zoals in de exif-gegevens te zien is. Verder weten we dat het een N-Series toestel zal zijn, omdat de foto op Nokia’s N-Series blog gepubliceerd is. Meer details zijn er nog niet, maar die hopen we maandag in Barcelona te ontdekken. Aan de hand van de smarpthone-roadmap van Nokia die een tijdje geleden uitlekte, kunnen we echter wel gokken welk model het zal zijn.

Het eerste toestel waar we aan denken gaat onder de codenaam “Corolla” schuil en volgens de uitgelekte roadmap zal dat toestel voorzien zijn van een 3-inch scherm, dat overigens geen touchscreen is. Verder is 8GB ingebouwd geheugen aanwezig en zal het toestel enkele handige stukjes hardware bevatten, zoals een fm-transmitter, een gps-ontvanger en een Wi-Fi-chip. Natuurlijk is het toestel ook voorzien van een 8-megapixelcamera die van erg goede kwaliteit is, te zien aan de uitgelekte foto. Andere toestellen met 8-megapixelcamera waren niet in de roadmap te vinden, maar het kan natuurlijk ook nog een toestel zijn dat niet op de roadmap te vinden is. Maandag weten we meer!

Exif gegevens Nokia 8-megapixel 

Bron: Cellpassion

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters