Nokia's Ovi Store breidt zich uit

Nokia kreeg eerder een hoop kritiek te verwerken met betrekking tot de nieuwe Ovi Store. Toch gooien verschillende websites vandaag positieve berichten de wereld in over Nokia’s nieuwe dienst.

Ovi

De Ovi Store lijkt met honderden applicaties per dag te groeien. Tenminste, dat beweert Ovi Gaming. Een groot aantal nieuwe games is gisteren op de markt gebracht. Het lijkt erop dat Nokia met zijn Ovi Store een duidelijk doel voor ogen heeft, goed nieuws voor de Nokia-fan natuurlijk.

Ook N-Gage lijkt binnenkort door de dienst ondersteund te worden. Er duiken al een tijdje diverse N-Gage titels op in de Ovi Store, die tot nu toe helaas niet te openen waren, maar N-Gage lijkt nu toch echt naar de Ovi Store te komen. Een Chinese website toont afbeeldingen waarop de N97 te zien is met onder andere N-Gage en de Ovi Store. Op de screenshots zijn ook N-Gage-games in de winkel te bewonderen.

Misschien stelt dit nieuws je een beetje teleur, goed nieuws is het wel. Dat de N97 N-Gage ondersteunt, betekent veel voor andere devices. De N97, die in juni in 75 landen zal verschijnen, beschikt namelijk niet over de kracht van een device als de N95. Het internet staat vol met de negatief getinte berichten over de ‘slechte’ processor en het gemis van ondersteuning van 3D-hardware. Er mag wel gezegd worden dat aan dit nieuws eindelijk een goede kant zit. De Nokia 5800 beschikt namelijk ook niet over deze hardware- en softwaremogelijkheden. Betekent dit dan toch N-Gage voor de XpressMusic phone? En wat betekent dit voor de andere devices, die ook niet over gunstige specificaties beschikken? De tijd zal het leren!

Chinees N-gage N97 

Bron: Zol Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans -

  Jammer dat mensen altijd meteen gaan schreeuwen als iets niet meteen is zoals zij in gedachten hadden. Je moet iemand ook de kans geven om iets neer te kunnen zetten zonder het meteen volledig de grond in te boren. Zo werkt de Ovi Store nu al stukken beter dan een week geleden en is al veel beter geïntregeerd met het totale Ovi programma. Zo ook wat de processor betreft van de N97, opeens is het een waardeloos toestel geworden omdat men een sterkere processor had verwacht, terwijl men het toestel niet eens in handen heeft gehad. Het zijn alleen maar pure speculaties en helaas altijd negatief.

  1. dutchietor -

   Ik kraak hem ook niet af of zo hoor, misschien dat het negatief klinkt :Y Maar ik wil juist laten zien, dat ook zonder specificaties, het een en ander mogelijk is :Y
   N-gage is niet niks, N-gage games zijn best krachtig!
   En ik ben het met je eens dat de kritiek op Ovi Store onterecht is, maar dat heb ik al bij een eerder nieuwsbericht als reactie, laten weten.

  1. dutchietor -

   Haha 😛 Misschien een service dat je software onder rembours kan bestellen 😛 Dan komt de postbode je een kaartje brengen, jij geeft het geld en met dat kaartje kan je dan de applicatie downloaden :Y
   Dat zou een omweg zijn 😛

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters