Nokia's Ovi Store breidt zich uit

Nokia kreeg eerder een hoop kritiek te verwerken met betrekking tot de nieuwe Ovi Store. Toch gooien verschillende websites vandaag positieve berichten de wereld in over Nokia’s nieuwe dienst.

Ovi

De Ovi Store lijkt met honderden applicaties per dag te groeien. Tenminste, dat beweert Ovi Gaming. Een groot aantal nieuwe games is gisteren op de markt gebracht. Het lijkt erop dat Nokia met zijn Ovi Store een duidelijk doel voor ogen heeft, goed nieuws voor de Nokia-fan natuurlijk.

Ook N-Gage lijkt binnenkort door de dienst ondersteund te worden. Er duiken al een tijdje diverse N-Gage titels op in de Ovi Store, die tot nu toe helaas niet te openen waren, maar N-Gage lijkt nu toch echt naar de Ovi Store te komen. Een Chinese website toont afbeeldingen waarop de N97 te zien is met onder andere N-Gage en de Ovi Store. Op de screenshots zijn ook N-Gage-games in de winkel te bewonderen.

Misschien stelt dit nieuws je een beetje teleur, goed nieuws is het wel. Dat de N97 N-Gage ondersteunt, betekent veel voor andere devices. De N97, die in juni in 75 landen zal verschijnen, beschikt namelijk niet over de kracht van een device als de N95. Het internet staat vol met de negatief getinte berichten over de ‘slechte’ processor en het gemis van ondersteuning van 3D-hardware. Er mag wel gezegd worden dat aan dit nieuws eindelijk een goede kant zit. De Nokia 5800 beschikt namelijk ook niet over deze hardware- en softwaremogelijkheden. Betekent dit dan toch N-Gage voor de XpressMusic phone? En wat betekent dit voor de andere devices, die ook niet over gunstige specificaties beschikken? De tijd zal het leren!

Chinees N-gage N97 

Bron: Zol Mobile

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters