Nokia's Ovi Store verschijnt in Australië – Update

De releasedatum rond Nokia’s Ovi Store, de digitale ‘alles-voor-je-telefoon’-winkel van Nokia, is een tijd lang raadselachtig gebleven. Echter is de online-winkel van Nokia sinds gisteren beschikbaar geworden in een aantal landen, waaronder Australië.

Ovi

De Ovi Store is al een tijd geleden aangekondigd, maanden wisten we al dat deze concurrent van Apple’s App Store er rond de zomer van 2009 aan zou zitten te komen. Nu is het dan toch eindelijk zover en verschijnt deze digitale winkel in het land van kangoeroes en aboriginals. Mocht je in Australië wonen en in het bezit zijn van een Nokia E75, dan kun je vanaf vandaag genieten van de nieuwe winkelmogelijkheden op je Nokia telefoon. Je moet echter wel aangesloten zijn bij de provider Vodafone om van de dienst gebruik te kunnen maken. De Ovi Store beschikt over meer dan alleen software. Applicaties, games, achtergronden, thema’s, ringtones en videoclips hebben allemaal een plekje gekregen in de nieuwe service van het Finse bedrijf.

De rest van de wereld volgt na Australië snel. Ovi store is ook binnenkort beschikbaar in Nederland, volgens de geruchten zou dat al over enkele dagen zijn, maar dat is nog wel onzeker. De verwachting is dat de introductie samen zal gaan vallen met de introductie van de Nokia N97. All About Phones begint later vandaag de Search for N-actie waarbij jij kans kunt maken op een nieuwe Nokia N97.

Update op 26/05/2009 om 10:10 uur

Inmiddels is duidelijk geworden dat de Ovi Store wereldwijd is uitgerold en dat ook Nederlanders applicaties via de winkel kunnen aanschaffen. Door met je mobiel naar https://store.ovi.com/ te gaan kom je automatisch bij de winkel van Nokia.

Ovi e85

 

Ovi E85

 

Ovii n97

 

Bron: Ovi Store

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters