Nokia's Ovi Store verschijnt in Australië – Update

De releasedatum rond Nokia’s Ovi Store, de digitale ‘alles-voor-je-telefoon’-winkel van Nokia, is een tijd lang raadselachtig gebleven. Echter is de online-winkel van Nokia sinds gisteren beschikbaar geworden in een aantal landen, waaronder Australië.

Ovi

De Ovi Store is al een tijd geleden aangekondigd, maanden wisten we al dat deze concurrent van Apple’s App Store er rond de zomer van 2009 aan zou zitten te komen. Nu is het dan toch eindelijk zover en verschijnt deze digitale winkel in het land van kangoeroes en aboriginals. Mocht je in Australië wonen en in het bezit zijn van een Nokia E75, dan kun je vanaf vandaag genieten van de nieuwe winkelmogelijkheden op je Nokia telefoon. Je moet echter wel aangesloten zijn bij de provider Vodafone om van de dienst gebruik te kunnen maken. De Ovi Store beschikt over meer dan alleen software. Applicaties, games, achtergronden, thema’s, ringtones en videoclips hebben allemaal een plekje gekregen in de nieuwe service van het Finse bedrijf.

De rest van de wereld volgt na Australië snel. Ovi store is ook binnenkort beschikbaar in Nederland, volgens de geruchten zou dat al over enkele dagen zijn, maar dat is nog wel onzeker. De verwachting is dat de introductie samen zal gaan vallen met de introductie van de Nokia N97. All About Phones begint later vandaag de Search for N-actie waarbij jij kans kunt maken op een nieuwe Nokia N97.

Update op 26/05/2009 om 10:10 uur

Inmiddels is duidelijk geworden dat de Ovi Store wereldwijd is uitgerold en dat ook Nederlanders applicaties via de winkel kunnen aanschaffen. Door met je mobiel naar https://store.ovi.com/ te gaan kom je automatisch bij de winkel van Nokia.

Ovi e85

 

Ovi E85

 

Ovii n97

 

Bron: Ovi Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters