Nokia's Ovi Store verschijnt in Australië – Update

De releasedatum rond Nokia’s Ovi Store, de digitale ‘alles-voor-je-telefoon’-winkel van Nokia, is een tijd lang raadselachtig gebleven. Echter is de online-winkel van Nokia sinds gisteren beschikbaar geworden in een aantal landen, waaronder Australië.

Ovi

De Ovi Store is al een tijd geleden aangekondigd, maanden wisten we al dat deze concurrent van Apple’s App Store er rond de zomer van 2009 aan zou zitten te komen. Nu is het dan toch eindelijk zover en verschijnt deze digitale winkel in het land van kangoeroes en aboriginals. Mocht je in Australië wonen en in het bezit zijn van een Nokia E75, dan kun je vanaf vandaag genieten van de nieuwe winkelmogelijkheden op je Nokia telefoon. Je moet echter wel aangesloten zijn bij de provider Vodafone om van de dienst gebruik te kunnen maken. De Ovi Store beschikt over meer dan alleen software. Applicaties, games, achtergronden, thema’s, ringtones en videoclips hebben allemaal een plekje gekregen in de nieuwe service van het Finse bedrijf.

De rest van de wereld volgt na Australië snel. Ovi store is ook binnenkort beschikbaar in Nederland, volgens de geruchten zou dat al over enkele dagen zijn, maar dat is nog wel onzeker. De verwachting is dat de introductie samen zal gaan vallen met de introductie van de Nokia N97. All About Phones begint later vandaag de Search for N-actie waarbij jij kans kunt maken op een nieuwe Nokia N97.

Update op 26/05/2009 om 10:10 uur

Inmiddels is duidelijk geworden dat de Ovi Store wereldwijd is uitgerold en dat ook Nederlanders applicaties via de winkel kunnen aanschaffen. Door met je mobiel naar https://store.ovi.com/ te gaan kom je automatisch bij de winkel van Nokia.

Ovi e85

 

Ovi E85

 

Ovii n97

 

Bron: Ovi Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters