NOS Journaal heeft nu ook een eigen iPhone-applicatie

Het NOS Journaal heeft na een aantal klachten over de iPhone-applicatie ‘Journaal’ een eigen versie van deze applicatie gemaakt. De applicatie zal snel ook in een Android-versie uitkomen.

NOSDe applicatie van het NOS Journaal is een reactie op de zonder toestemming ontwikkelde applicatie ‘Journaal’ door het bedrijf Webstate. De gebruikers van deze applicatie kwamen bij de NOS met de klachten over de applicatie omdat ze dachten dat NOS de ontwikkelaar van deze applicatie zou zijn, volgens Roeland Stekelenburg van de NOS. Nadat onderhandelingsgesprekken met de makers van ‘Journaal’ op niets uitliepen, heeft de NOS besloten om een eigen versie te gaan ontwikkelen.

De NOS Mobiel Applicatie is daar het resultaat van, de applicatie biedt de mogelijkheid om de NOS Journaals, kort na de uitzending, te bekijken ook is het meest recente 8-uur-journaal altijd beschikbaar. De door de samenwerking tussen de NOS, Publieke Omroep, Wecom en Triple it ontwikkelde applicatie is op bijna alle telefoons te bekijken (Symbian, Blackberry en Windows Mobile), alleen voor de Android-gebruikers is het nog even wachten tot er een bruikbare versie beschikbaar komt.

NOS 

Bron: Tweakers

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters