Zo krijg je de inham van de iPhone X op elke iPhone

Apple heeft met de iPhone X een gloednieuw design geïntroduceerd. Dunne schermranden, een glazen achterkant en….een grote inham bovenaan het scherm. Recensenten hebben de afgelopen dagen al met het toestel gespeeld. De een vind de inham zeer storend, terwijl de ander beweert dat je het al snel niet meer door hebt.

De controversiële inham van de iPhone X

Waarschijnlijk zal het allemaal ook wel meevallen. Sterker nog, sommige recensenten vinden het zelfs een mooie toevoeging. Onlangs legden we je al uit hoe je de notch op elke Android smartphone krijgt. Een mooie grap, al helemaal als je het combineert met iOS-launchers. Ja, die bestaan echt.

iPhone X Review

Ach, het is een feature waar we aan zullen moeten wennen. Apple heeft immers afscheid genomen van Touch ID. Gezichtsherkenning is daar de vervanger van, Face ID dus. Daarvoor is nou eenmaal de TrueDepth camera nodig, inclusief een flink stel sensoren. Door de dunne schermranden aan de voorkant van de iPhone X was daar geen ruimte meer voor. De oplossing? Een inham.

Die inham zal niet meer naar oudere iPhones komen. Wil je toch eens uitproberen hoe het eruit ziet op je homescreen? De Twitter-gebruiker @heyaesed staat bekend om zijn creatieve iPhone-wallpapers. Zo maakte hij bijvoorbeeld in het verleden een wallpaper, waarmee de achtergrond van je dock leek te verdwijnen. Dat was mogelijk door een bug, die Apple helaas/gelukkig sindsdien heeft opgelost.

Wallpaper voor elke iPhone

Nu is hij terug, met een wallpaper die de notch naar elke iPhone brengt. Gelukkig hoef je er geen bugs voor te misbruiken, dus dit zal ook altijd blijven werken. Het is dus letterlijk een wallpaper met bovenaan een neppe inham. Het ziet er niet uit, maar zo krijg je wel gratis de enige echte iPhone X-ervaring.

Apple iPhone X inham

Ach, het is allemaal als een grap bedoeld. Voor een paar minuten is het hilarisch, waarna je de wallpapers waarschijnlijk weer snel verwijdert. Hier kun je ze allemaal vinden. Lees ook wat recensenten van de iPhone X vinden, of check het slechte nieuws dat Apple onlangs naar buiten bracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hotemetoot -

    Noah weer eens. “Enige echte iPhone X ervaring”
    Tsja wat zullen we zeggen…
    Als een willekeurige phone spontaan vastloopt, dan heet dit zeker de “Note 8 ervaring”???

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters