We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9

Binnenkort is het alweer tijd voor Samsung’s laatste vlaggenschip van het jaar: de Galaxy Note 9. Aan het begin van het jaar kwam de smartphonemaker met de Galaxy S9 toestellen, welke wel erg veel leken op de S8 smartphones. Het ziet ernaar uit dat ook de Note 9 een Note 8 koon wordt, zonder de in-display vingerafdrukscanner die het toestel toch bijzonder had kunnen maken.

Hetzelfde uiterlijk = geen massale verkoop

Omdat de Galaxy S9 toestellen er bijna precies hetzelfde uitzien als de S8 handsets, waren de ogen gericht op de Note 9 met de hoop dat Samsung daar misschien wel iets anders mee zou doen. Al helemaal aangezien de S9 smartphones niet goed schijnen te verkopen. Een maand na de start van de verkoop werden de prijzen, waarschijnlijk hierdoor, alweer naar beneden gehaald. Mogelijk kopen mensen het toestel niet massaal, omdat het door het uiterlijk niet echt lijkt op een belangrijke upgrade en toch met een behoorlijk prijskaartje komt.

Samsung Galaxy Note 9 lek Ice Universe

Dunnere randen voor Note 9

Via de tipster Ice Universe is onlangs een foto opgedoken van de Galaxy Note 9 en als je die bekijkt, denk je waarschijnlijk even dat je naar de Note 8 aan het kijken bent. De randen boven en onder het display zien er in ieder geval wel wat dunner uit. Volgens Ice Universe zou het toestel 2 mm korter zijn dan de Note 8, maar verder dezelfde maten hebben als zijn voorganger. De achterkant van de smartphone is niet te zien en we hopen dat Samsung er in ieder geval wel voor heeft gekozen om de vingerafdrukscanner naar onderen te verplaatsen.

Geen in-display vingerafdrukscanner

Hoewel het enigszins onwaarschijnlijk leek, was de hoop er wel dat de Note 9 als eerste Samsung toestel zou komen met een in-display vingerafdrukscanner. Deze hoop wordt echter door tweets van de tipster genadeloos de grond ingeboord. Ice Universe staat bekend om zijn leaks, die behoorlijk vaak accuraat blijken te zijn. Op Twitter laat hij als antwoord op verschillende vragen weten dat we geen in-display vingerafdrukscanner hoeven te verwachten. Helaas..

Volgens andere berichten zou Samsung er volgend jaar eindelijk wel klaar voor zijn om een in-display vingerafdrukscanner te implementeren. Maar voorlopig ziet het ernaar uit dat de Note 9 mogelijk hetzelfde lot tegemoet gaat als de S9 toestellen. Samsung zou wel iets aan het bekokstoven zijn met Xiaomi en Huawei, dus wie weet zien we daar wat van terug in de Note 9.

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters