Notion Ink Adam II komt in december

De opvolger van de tablet Notion Ink Adam, de Adam II, komt in december op de markt, na wat vertraging. Dat meldt Notion Ink-CEO Rohan Shravan.

Notion Ink Adam

De tablet met de Pixel Qi-panelen zou eigenlijk al wat eerder komen. Verwacht wordt dat de Adam II gepresenteerd zal worden tijdens de CES in Las Vegas, die jaarlijks in januari wordt gehouden. De Adam is een product van een Indiaas bedrijfje.

Shravan heeft nog geen details over de opvolger van de Notion Ink Adam onthuld. Maar aangezien de originele Adam al is voorzien van een Tegra 2 processor, mag worden verwacht dat de opvolger de Tegra 3 Kal-El chip aan boord heeft. Ook wordt gespeculeerd over een nieuwe generatie Pixel Qi-scherm voor de opvolger van de Adam.

Over de originele Notion Ink Adam is een diepe stilte gevallen, nadat het apparaat eenmaal de markt had bereikt. Aanvankelijk waren er nogal wat klachten over de tablet, die niet presteerde zoals de verwachtingsvolle eigenaren vonden dat ‘ie moest presteren. Het innovatieve scherm, dat als tablet en als e-reader dienst kan doen, was echter een uitvinding die veel aandacht trok.

Of in de tweede versie van de Adam de bugs van de eerste zijn geplet, valt uiteraard pas te zeggen als de nieuwe tablet de markt heeft bereikt.

Bron: Ubergizmo

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters