Notion Ink straks ook te koop in gewone winkels

De Notion Ink Adam, de opvallende tablet uit India met het super-display dat bijna geen stroom verbruikt, is straks ook in gewone winkels te koop. Momenteel is het apparaat alleen via een website te bestellen.

notion ink adam

Dat moet een geruststelling zijn voor mensen die eerst een beetje met zo’n apparaat willen spelen voordat ze er een aanschaffen. De eerste lichting van de tablet was snel uitverkocht. Er waren dan ook al veel pre-orders voor de Notion Ink Adam geplaatst. Overigens gaat het verhaal dat in deze eerste lichting de touchpad op de achterkant van de tablet het niet doet.

Notion Ink belooft service-centers op te zetten in elk werelddeel waar een zeker aantal tablets wordt verkocht. Het Indiase bedrijf belooft dat de garantie wereldwijd geldt.

De namen van de opvolgers van de Notion Ink Adam zijn ook al bekend. Dat zijn, niet geheel verrassend, de Adam 2 en de Eve. Deze versies zullen waarschijnlijk pas op de markt komen met een Android-versie die na Honeycomb wordt uitgebracht. Honeycomb is de eerste Android-versie die gericht is op tablets. Notion Ink Adam loopt op Gingerbread en heeft hier de eigen interface Eden omheen gebouwd.

Bron: i4U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters