Nu 669.000 apps voor Windowstelefoons

Een van de grote nadelen van Windows op smartphones was altijd dat er weinig app-aanbod was. Dat lijkt de laatste tijd mee te vallen, want bij een recente telling blijken er nu 669.000 apps in de Windows store te zitten.

Nu 669.000 apps voor Windowstelefoons hxdj9b2cju
Lumia 640, met Windows Phone 8.1

Dat is wel met alle apps voor pc’s erbij, want die vallen bij Microsoft straks met Windows 10 onder hetzelfde kopje. Dus dat doet het aantal telefoon-apps als vanzelf flink stijgen.

iOS en Android bieden weliswaar elk de keuze uit zo’n anderhalf miljoen apps, maar het is de vraag of een Windows 10-gebruiker die echt zal missen. Zowel in de App Store van Apple, de Play Store van Google als de Windows Store zit een hoop kaf onder het koren. Apps die het niet waard zijn om gedownload te worden.

Het aantal apps in de Windows Store is sinds januari met 67% gestegen. Dat heeft veel te maken met de pc-apps die nu ook mobiel te verkrijgen zijn. Toch is het een enorme inhaalslag die het besturingssysteem van Microsoft vooruit moet kunnen helpen. Windows 10 Mobile wordt volgende maand gelanceerd.

Bron: Mobile burn

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Shihan Richard Pet Riessieman -

   hahaha iedereen heeft het maar over dat Apple en Google zoveel Apps hebben en windows Phone niet. Dat is nou echt de grootste Bullshit wat ik altijd hoor. het gaat niet om hoeveel Apps iedereen heeft maar of ze goed te gebruiken zijn door de mensen. De meeste mensen gebruiken de Facebook,twitter,Instragram enz,enz Apps op hun telefoon de spelletjes zijn maar bijzaak.

  Apple App Store

  iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

  Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

  Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

  Spire Studio

  Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

  Pokémon Go

  Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

  Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters