Nu al jailbreak iPhone OS 4.0

Hacker Geohot heeft een foto op Twitter gepost waarop te zien is dat de iPhone met OS 4.0 er op gejailbreaket is. Hiermee heeft de hacker de primeur voor de iPhone als het gaat om jailbreaken van het nieuwe os.

iPhone OS 4.0 Jailbreak

Geohot, de bekende iPhone hacker, heeft nu ook al Apple’s laatste pareltje, iPhone OS 4.0, kunnen kraken. In niet minder dan een paar dagen is de beveiliging al doorbroken. Net als bij de iPad duurde het deze keer ook niet lang. Apple heeft de strijd tegen de jailbreak bijna opgegeven omdat het bij eerdere versies altijd een hele tijd duurde voor iemand een nieuwe versie had gekraakt.

De jailbreak is nog niet omgezet naar een stukje software wat iedereen kan gebruiken, maar dat zal waarschijnlijk wel gaan gebeuren in de zeer nabije toekomst. De jailbreak wordt tegenwoordig steeds meer en meer gebruikt om op illegale wijze applicaties te installeren waar normaal gezien voor betaald moet worden. Ontwikkelaars zijn dus niet zo blij met het feit dat de jailbreak er nu al is, maar iedereen zag het wel aankomen omdat het de hackers tot nu toe wel al bij iedere firmware van het OS is gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Menno -

  Waar een wil is, is een weg.

  Deze mannen van Geohot, zijn lekker bezig. Anno 2010 vragen ze steeds meer en meer geld voor alle snufjes die uitkomen. Alsof leven in 2010 nog niet duur genoeg is.

  Al gebruik ik zelf niks van Geohot vind ik wel dat ze door mogen blijven gaan.
  het is voor hun ook een uitdaging 😛

  Ik zelf heb een Iphone 3gs 16gb, simlock vrij van de provider zelf (na wat boze klachtbrieven te hebben verstuurd) Maar denk er wel overna om 4.0 te gaan gebruiken en Geobot advies / progje over te nemen.

  keep going the good work Geohot.

  Ohwja dit is mn mening, iedereen heeft er 1 :Y

 2. Samir -

  Hoii Boyss,

  iPhone bedrijf is wel slim bezig, maar geloof mij maar de hackers gaan zeker weer een gaat zoeken waar een iPhone kan jailbreaken en unlocken 🙂 maak er geen zorgen vriend. het duurt wel lang tot uitkomt.:Y

  Take care boysss and hoop dat de hackers zo snel mogelijk gaat its ontwikllen 😀

 3. Daniel -

  dat lijkt me sterk, ze zullen eerder verder groeien. De vraag is of jailbreaken interessant blijft voor hackers om bij elke nieuwe update een nieuwe exploit te vinden en gebruiken, als systemen als Android dezelfde functionaliteit gaat bieden als de iphone met een open-source beleid.

 4. Rob Nas -

  Ach ja, dat mag ook wel voor een OS wat maar half multitasking ondersteunt. De apple valt van de boom, de Ipad is ook al een raar geval, dit zegt voor mij dat Apple aan het instorten is.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters