'Nu echte foto's van Motorola X-Phone te zien'

In maart hebben wij de plaatjes bij dit artikel ook al eens gepubliceerd, en nu zijn ze door BGR weer van stal gehaald om aan te tonen dat die oude foto’s horen bij de onlangs gelekte plaatjes van de Motorola X-Phone.

Die verse foto’s lieten het toestel zien met een beschermende case er omheen, zodat het ontwerp van het toestel voor het oog verborgen bleef. Maar BGR keek nog eens in het archief en komt tot de conclusie dat de gelekte foto’s van toen precies lijken op het afgelopen week gelekte toestel.

De foto’s laten een slank toestel zien met een schermdiagonaal van ongeveer 4,7 inch. Gedacht wordt dat het toestel 32 GB intern geheugen krijgt, 2GB Ram en Android 4.2 Jelly Bean, waar erg weinig aan zou zijn aangepast. Nog altijd wordt beweerd dat klanten kunnen kiezen uit tientallen verschillende kleuren.

Mocht het zo zijn dat het in maart gelekte toestel dezelfde is als die van deze week, dan kan het gebeuren dat Google reeds tijdens de komende I/O conferentie over enkele weken de nieuwe smartphone aankondigt.

Motorola X-Phone 
 Motorola X-Phone  

Bron: BGR

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Quinten Groenings -

     Hem niet op zijn kop leggen is niet echt een oplossing voor het niet mooi vinden van de achterkant. Met dat idee in je achterhoofd koop je hem dan natuurlijk nog niet. Vind je hem lelijk dan vind je hem lelijk en wil je hem simpelweg gewoon niet.

     Ikzelf vind de achterkant juist wel mooi. Alleen de voorkant twijfel ik over. Mag wel hopen dat dat logo aan de voorkant puur is om in dit soort foto's te laten zien dat het van motorola is want zoiets wil ik niet op mijn telefoon hebben.
     En de zijkanten ben ik tot dusver ook nog geen fan van maar daar wil ik eerst meer van gezien hebben voor ik mijn oordeel vel.

  Samsung Galaxy S9 Prijzen

  Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

  iPhone X truedepth camera

  ‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

  Nokia 8 Pro

  High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

  LG G6, voorloper LG G7

  LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

  Samsung Galaxy S10 Plus

  Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

  iPhone X batterij

  Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters