Nu weer zomertijdprobleem met de iPhone

Nadat de iPhone er bij het ingaan van de wintertijd voor zorgde dat veel bezitters zich versliepen en te laat op hun werk kwamen, is er nu ook een wel heel vreemd zomertijdprobleem opgedoken. Althans bij de Verizon-modellen van het toestel.

Apple iPhone 4 piano

Om met het positieve nieuws te beginnen: de bezitters van zo’n haperende iPhone zullen zich in ieder geval niet verslapen, zoals velen deden toen de wintertijd in ging. Je wordt juist veel te vroeg wakker.

Het probleem bestaat eruit dat het toestel straks een uur achteruit springt, in plaats van vooruit. Waarmee iedereen nu juist een uur te vroeg wakker wordt.

Het wintertijdprobleem bij de iPhone was anders. De tijd werd wel correct gewijzigd, maar de wekker wijzigde niet mee en schakelde zichzelf uit. Zodoende versliepen veel mensen zich, tenminste als ze de iPhone als wekker gebruikten.

Het zomertijdprobleem kan tot meer verwarring zorgen, als mensen veel te vroeg worden wakker gemaakt en dan de verkeerde tijd op hun mobieltje zien staan. Het wordt geadviseerd om het toestel te herstarten en de klok handmatig correct in te stellen. Daarna zou het probleem zich niet meer moeten voordoen.

Verizon voert de ietwat vernieuwde cdma-versie van de iPhone 4. Maar sommige Amerikaanse bezitters van een AT&T gsm-toestel melden het probleem ook. Het kan zich dus wellicht ook in Nederlandse iPhones voordoen.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters