Nu weer zomertijdprobleem met de iPhone

Nadat de iPhone er bij het ingaan van de wintertijd voor zorgde dat veel bezitters zich versliepen en te laat op hun werk kwamen, is er nu ook een wel heel vreemd zomertijdprobleem opgedoken. Althans bij de Verizon-modellen van het toestel.

Apple iPhone 4 piano

Om met het positieve nieuws te beginnen: de bezitters van zo’n haperende iPhone zullen zich in ieder geval niet verslapen, zoals velen deden toen de wintertijd in ging. Je wordt juist veel te vroeg wakker.

Het probleem bestaat eruit dat het toestel straks een uur achteruit springt, in plaats van vooruit. Waarmee iedereen nu juist een uur te vroeg wakker wordt.

Het wintertijdprobleem bij de iPhone was anders. De tijd werd wel correct gewijzigd, maar de wekker wijzigde niet mee en schakelde zichzelf uit. Zodoende versliepen veel mensen zich, tenminste als ze de iPhone als wekker gebruikten.

Het zomertijdprobleem kan tot meer verwarring zorgen, als mensen veel te vroeg worden wakker gemaakt en dan de verkeerde tijd op hun mobieltje zien staan. Het wordt geadviseerd om het toestel te herstarten en de klok handmatig correct in te stellen. Daarna zou het probleem zich niet meer moeten voordoen.

Verizon voert de ietwat vernieuwde cdma-versie van de iPhone 4. Maar sommige Amerikaanse bezitters van een AT&T gsm-toestel melden het probleem ook. Het kan zich dus wellicht ook in Nederlandse iPhones voordoen.

Bron: Mashable

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters