‘Renders tonen randloze Nubia smartphone met speciaal mechanisme’

Er zijn renders opgedoken van een onaangekondigde randloze Nubia smartphone. Naast het opvallende ontwerp heeft het toestel ook andere onderscheidende eigenschappen.

Xiaomi Mi MIX

Nubia telefoonDe Xiaomi Mi MIX werd als grote verrassing naast de Xiaomi Mi Note 2 aangekondigd. Het is een concept-telefoon, maar het toestel wordt wel gewoon in beperkte hoeveelheden verkocht. Het scherm van de Mi MIX bedekt bijna de gehele voorkant van het toestel, wat het een futuristisch uiterlijk geeft. Naar verwachting komen grote smartphonefabrikanten zoals Samsung en Apple ook volgend jaar met een dergelijk ontwerp voor hun vlaggenschepen.

Chinese smartphonefabrikanten

Tot die tijd val je als smartphonefabrikant meteen op met een randloos ontwerp. Dat hebben Chinese smartphonefabrikanten ook goed begrepen, want veel merken zijn bezig met hun eigen randloze toestellen. De randen zijn vaak dikker dan het promotiemateriaal je doet geloven, maar desalniettemin ziet het er meestal erg strak uit.

Nubia

Er zijn vandaag foto’s gelekt van een nieuwe Nubia smartphone. Nubia is een submerk van ZTE, dat ook verschillende modellen in Europa verkoopt. De renders tonen een toestel met een opvallend ontwerp. Het gebrek aan schermranden doen het onaangekondigde model van Nubia bijna nep ogen. Door het gebrek aan randen is er weinig ruimte over voor camera’s en microfoons, iets wat het Chinese merk op zijn eigen manier oplost. ┬áJe kunt de onderkant van het toestel volgens de bijbehorende tekst naar beneden schuiven, vergelijkbaar met de BlackBerry met het toetsenbord van de Priv deed. In het geval van de Nubia smartphone komt er een selfiecamera met flits tevoorschijn. Er kunnen verschillende acties gekoppeld worden aan het mechanisme. Denk bijvoorbeeld aan het opnemen van je telefoon of het stoppen van je alarm door de onderkant uit te schuiven. De achterkant van het naamloze Nubia model kan aangepast worden naar je eigen smaak, zoals je op de renders kunt zien.

Nubia telefoon Nubia telefoon Nubia telefoon

Korreltje zout

Na Meizu, Huawei en ZUK lijkt het er dus op dat ook Nubia met een randloos toestel komt. Op het moment van schrijven is het onduidelijk wanneer het Chinese merk van plan is om zijn toestel te onthullen. Het lijkt om echte renders te gaan, maar pak er gerust een aantal korreltjes zout bij. Een ding is duidelijk: het is een stukje welkome innovatie.

Bron: My Drivers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters