Het is officieel: OnePlus komt met een sneller vlaggenschip

Het is vandaag officieel door Qualcomm bevestigd dat OnePlus met een sneller vlaggenschip komt. De OnePlus 3T wordt waarschijnlijk op 14 november onthuld.

OnePlus 3

De OnePlus 3 is nog steeds een van de beste Android smartphones van dit moment, al helemaal als je rekening houdt met de prijs van het toestel. Het jonge bedrijf nam met de lancering van de Android smartphone eindelijk afscheid van het uitnodigingssysteem. De vraag naar de OnePlus 3 was echter zo groot dat de levertijd langer dan een maand werd en dat de verkoop onder andere in Nederland werd stil gelegd. Het model is op dit moment zelfs uitverkocht.

Qualcomm Snapdragon 821

Daar gaat binnenkort verandering in komen, want alles wijst erop dat OnePlus op 14 november de OnePlus 3T zal onthullen. Sinds de lancering van de OnePlus 3 is Qualcomm’s Snapdragon 821 chipset uitgekomen, die je onder andere in de Google Pixel en Pixel XL terugvindt. Met de OnePlus 3T hoopt het bedrijf zich weer te kunnen meten met de nieuwste vlaggenschepen, mede door de Snapdragon 821 te gebruiken. Dat gerucht is nu bevestigd door Qualcomm zelf met een nieuwe tweet.

OnePlus 3T

De tweet bevestigt dat OnePlus met iets nieuws komt, aangedreven door de Snapdragon 821. Uit geruchten blijkt dat het onaangekondigde toestel waarschijnlijk dezelfde aluminium behuizing en OLED scherm als de normale OnePlus 3 heeft, maar onder de motorkap dus een upgrade heeft gekregen. De nieuwe Qualcomm Snapdragon 821-chipset moet daar in ieder geval voor wat extra power zorgen; of OnePlus nog andere aanpassingen zal maken is nog niet bekend.

14 november

Vorige week werd er al een mysterieus OnePlus toestel gecertificeerd door een Chinese instantie, en plaatste een OnePlus medewerker foto’s met het nieuwe vlaggenschip. Geruchten wijzen erop dat de verbeterde versie van de OnePlus 3 op 14 november zal worden aangekondigd, dus we horen volgende week maandag meer!

Bron: Qualcomm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters