Officiële afbeeldingen tonen Samsung Galaxy S II en Galaxy Tab II

Het Mobile World Congress in Barcelona is nog niet eens begonnen, maar de eerste officiële afbeeldingen van de Samsung Galaxy S II en Galaxy Tab II zijn al de wijde wereld ingeslingerd. De serie met afbeeldingen geeft een goed beeld van wat we vanavond tijdens de introductie mogen verwachten.

Samsung Galaxy S 2

Samsung heeft beide mobiele producten officieel bevestigd, nog voordat men over een aantal uur beide spectaculair aankondigt tijdens het Unpacked event waar All About Phones live verslag van zal doen.

De specificaties van de Galaxy S II bestaan uit een 1GHz dual-core processor, 4,3 inch (4,27 inch) Super AMOLED WVGA-scherm, HSPA + Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 + HS (High Speed). De Android 2.3 smartphone is 8,49 mm dik en heeft een gewicht van 116 gram. Andere onderdelen zijn een Readers Hub, Social Hub, Games Hub, Music Hub, 8 megapixel camera met full HD video-opname, gyro sensor en Mobile High-definition link welke de mogelijkheid geeft HD-content te bekijken op een televisie. De Galaxy S II zal verkrijgbaar zijn in een 16 en 32GB variant.

De Galaxy Tab II heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels, 8 megapixel camera, full HD video-opname en afspelen en beschikt over dual surround sound speakers. De Tab 2 wordt geleverd met Android 3.0.

Bekijk hieronder de eerste serie afbeeldingen van het Koreaanse duo en houd All About Phones in de gaten voor het allernieuwste nieuws of volg onze livestream tijdens het persevent vanavond.

Samsung Galaxy S II

 

Samsung Galaxy S II

 

Samsung Galaxy Tab II

 

Samsung Galaxy Tab II

 

Samsung Galaxy Tab II

 

Samsung Galaxy Tab II

 

Bron: SamsungHub

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters