Officiele foto's Sony Ericsson W705 lekken uit

De Sony Ericsson “Rika”, ofwel W705, was al veelvuldig uitgelekt. Nu zijn er echter photoshops van het toestel opgedoken die bijna gelijk zijn aan de officiële pers foto’s. Ook lekten er meer specificaties uit van het toestel.

Begin september wisten wij al te melden dat er een Walkman versie van de Sony Ericsson G705 aan zit te komen. Later lekten er afbeeldingen van de rode versie van het toestel uit. Uit het feit dat het toestel de Walkman versie van de G705 moet worden, waren natuurlijk al veel specificaties af te leiden, maar een echte lijst was er ook nog niet. Nu zijn er photoshops uitgelekt die bijna gelijk zijn aan de officiële pers foto’s. Daarnaast verschenen er enkele specificaties online.

red-front-slide 

Behalve de foto’s die in het bericht staan, zijn er nog foto’s van alle andere kanten van het toestel in beide kleuren uitgelekt. Deze zijn hier te bekijken. De specificaties zijn grotendeels gelijk aan die van de G705, hoewel dit Walkman toestel waarschijnlijk GPS moet missen. Een opvallende specificatie die nog niet bekend was, is dat het toestel waarschijnlijk een 3.5mm audio poort zal bevatten, waarmee Sony Ericsson deze dan eindelijk in haar Walkman toestellen zou integreren. Verder valt op dat het toestel met een 4GB geheugenkaart en Sony Ericsson’s HPM-77 oortelefoon geleverd gaat worden.

silver-front-slide 

De nieuwe Sony Ericsson zal waarschijnlijk morgen aangekondigd worden. Helaas zal dit waarschijnlijk het enige toestel zijn dat morgen aangekondigd gaat worden en zal er na morgen ook geen toestel aankondiging van Sony Ericsson meer zijn in 2008. Wanneer het toestel op de markt gaat komen is nog niet bekend, maar wel wist het blog Cellphonesail te melden dat het toestel ongeveer €250-€300 gaat kosten.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters