Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition onthuld

Samsung heeft een speciale Olympic Edition van de Galaxy S7 Edge onthuld. Alle Amerikaanse Olympische atleten krijgen een exemplaar.

SamsungSamsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

De Olympische editie van Galaxy S7 Edge is vandaag na maanden aan geruchten dan eindelijk onthuld. Het ontwerp van de speciale editie is gebaseerd op de vijf in elkaar grijpende ringen van het Olympische logo. Naast het logo op de achterkant en de knoppen aan de zijkant van het toestel vind je de Olympische kleuren ook terug in de speciale versie van Samsung’s Touchwiz schil die op de Olympische editie staat. Denk aan de kleuren van menuutjes en knoppen. Daarnaast staan de officiële Rio 2016 app en verschillende wallpapers ook standaard op de smartphone van Samsung.

Galaxy S7 Olympic Edition

Het Koreaanse bedrijf heeft ook bekend gemaakt dat elke Amerikaanse Olympische atleet een Olympic Edition Galaxy S7 Edge en een paar Gear IconX oordopjes krijgt. De speciale editie van Samsung’s vlaggenschip zijn vanaf 18 juli in Amerika beschikbaar, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic EditionSamsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Specificaties

De specificaties van de speciale editie kennen we natuurlijk al van de standaard Galaxy S7 Edge. Dan hebben we het dus over de Qualcomm Snapdragon 820 chipset, 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern opslaggeheugen. Aan de achterkant van het toestel zit een 12MP camera en aan de voorkant vind je een 5MP camera terug.

Prijs

Samsung heeft helaas het belangrijkste detail niet genoemd: de prijs van de speciale editie. Het is logisch dat de Olympische editie van de Galaxy S7 Edge meer gaan kosten dan het standaard model, maar de vraag is: hoeveel meer? Het absurde prijskaartje  van de speciale Galaxy S7 Injustice Edition ging voor veel fans net een stapje te ver. Naar verwachting krijgen we dat de komende dagen te horen, evenals meer informatie over de internationale beschikbaarheid van het speciale toestel. De Olympische Spelen van 2016 beginnen op 5 augustus in Rio en duren tot 21 augustus.

Bron: Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters