Omnia HD nu beschikbaar

De 8GB-variant van de Omnia HD (Samsung i8910 HD), is nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, bij een Orange £35-contract. Binnenkort zal hij ook in Nederland op de markt verschijnen.

Omnia HD

De Samsung i8910, beter bekend als de Omnia HD, is sinds deze week verkrijgbaar bij Orange UK. Het apparaat kost 111 euro met een contract van 18 maanden voor 40 euro. Totaal is dat dus 831 euro, een behoorlijk bedrag voor een telefoon als de i8910.
Volgens verschillende bronnen zou de prijs echter snel zakken, als de telefoon ook in andere landen en bij andere providers beschikbaar wordt.

De Omnia HD is Samsung’s eerste s60 5th edition-telefoon, een Symbian-versie die tot nu toe alleen nog door Nokia’s 5800 wordt ondersteund (binnenkort ook de N97). De belangrijkste functies zijn HD-opname en -afspeelmogelijkheden. Orange vestigt ook aandacht op het 8GB interne geheugen en het 3,7″ touchscreen.

Orange heeft ervoor gekozen niet de naam Omnia te gebruiken op de website en in de winkel. Dit zou teveel lijken op de Samsung Omnia, die in tegenstelling tot de HD geen Symbian draait, maar Windows Mobile.

Bron: Orange

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters