Onaangekondigde Samsung S3770 wordt uitgepakt

Je zou bijna vergeten dat ze bestaan, maar ze zijn er zeker nog: full-touch featurephones. De Samsung S3770 is er zo eentje, die in Rusland alvast voor zijn aankondiging uitgepakt is.

Samsung S3770

Nu je een Android-telefoon voor nog geen acht tientjes op de kop kunt tikken en Samsung bijna al zijn touch-toestellen zonder Android met Bada uitrust, zijn de featurephones niet echt meer duidelijk aanwezig in het touch-segment. Vroeger waren toestellen als de Samsung Star, Samsung Corby en LG Cookie nog de grootste verkoophits, nu zijn de opvolgers van die toestellen bijna niet bekend. Zo’n lot is ook de Samsung S3770 voorbestemd, hoewel het zomaar zou kunnen dat dit toestel weer in flinke getallen over de toonbank zal gaan.

Hoewel een officiële aankondiging nog moet volgen liegen de specificaties er niet om voor een toestel in dit segment en zal het toestel waarschijnlijk een zachte prijs meekrijgen. De S3770, die opdook in Rusland, krijgt een 2-megapixelcamera en een 2,8″-touchscreen en wordt uitgerust met alle moderne communicatietechnieken. Zo kun je met het toestel gebruik maken van Wi-Fi b, g en n netwerken en kun je op het HSDPA-netwerk surfen onderweg. Ook bluetooth 3.0 is ondersteund en je kunt een MicroSD-kaartje in het toestel kwijt. Ook een muziekspeler en een FM radio zijn aanwezig. Bediening gaat via het touchscreen in combinatie met een nieuwe versie van Samsung TouchWiz Lite.

Wanneer het toestel uit zal komen is niet bekend en de prijs is ook nog niet bekend gemaakt door de bron. Maar het toestel zal ongetwijfeld niet meer dan €80 gaan kosten.

Bron: Samsung Hub

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters