Onbekende Nokia Asha-telefoon lekt uit

Een nieuwe Nokia Asha-telefoon is uitgelekt via Navifirm, een tool om nieuwe firmware mee te downloaden en te installeren op Nokia-telefoons. De Nokia Asha 205 is daarin verschenen, een Series 40-dumbphone die waarschijnlijk binnenkort aangekondigd zal worden.

Onbekende Nokia Asha-telefoon lekt uit unannounced nokia asha 205 emerges in navifirm

Het toestel is nog niet aangekondigd, maar nu al met specificaties en een foto opgedoken in Navifirm. De telefoon draagt de modelnummers RM-863/ RM-864/ RM-862, en lijkt een fysiek toetsenbord te krijgen plus een touchscreen.

Het plaatje is nogal klein en vaag, maar geeft wel weer waar het toestel op mikt: de mensen die een smartphone nog een brug te ver vinden. Het is nog niet bekend in welke landen Nokia deze Asha 205 op de markt gaat brengen en met welke mogelijkheden dit toestel wordt uitgerust.

Onlangs maakte Nokia zijn financiĆ«le kwartaalcijfers bekend, waaruit bleek dat de Ashatelefoons het bedrijf geen windeieren leggen. Ze doen het stukken beter dan de high-end Lumia-smartphones die op Windows Phone lopen. Nokia verkocht 6,5 miljoen Ashatelefoons, tegen slechts 2,9 miljoen Lumia’s.

Bron: Softpedia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters