OnePlus 2 met 4GB ram en 64GB benchmark resultaten

Er is een benchmarkscore bekend van de OnePlus 2 met 4GB ram-geheugen.

 OnePlus 2 met 4GB ram en 64GB benchmark resultaten oneplus 2 specs gfxbench

De OnePlus 2 heeft de benchmark GFXBench gedaan, en de resultaten zijn terug gevonden in de GFXBench-database. De telefoon met de code A2005 was tijdens het draaien van de benchmark waarschijnlijk verbonden met een extern beeldscherm. In de hardwarelijst van de bencmark staat namelijk dat de telefoon gebenchmarkt is met een 13.7-inch scherm.

In de hardwarelijst zijn veel specificaties terug te vinden waarvan OnePlus al bekend gemaakt heeft dat ze op de telefoon komen. Er komt een 13-megapixel achtercamera en een 5-megapixel schieter aan de voorkant. Opmerkelijk genoeg geeft de benchmark aan dat de camera geen HDR-optie bevat. Uit de OnePlus 2 cameratest van Marques Brownlee blijkt dat deze telefoon wel een HDR-optie heeft.

In de specificatielijst van de benchmark vinden we ook een Snapdragon 810 processor geklokt op 1.7GHz. Het is een logische aanname dat de processor minder hoog geklokt is om eventuele oververhittingsproblemen te vermijden. Onder de kap van deze telefoon zit ook 4GB ram-geheugen. OnePlus is een van de eerste bedrijven om een vlaggenschip met 4GB ram-geheugen te bouwen.

Hoe snel de OnePlus 2 precies gaat worden in dagelijks gebruik is nog niet duidelijk. In de zogenaamde ”Manhattan” grafische test versloeg de OnePlus 2 de Samsung Galaxy S6. Dit komt (onder andere) doordat de S6 een QHD-scherm heeft in vergelijking met het 5-inch Full HD-scherm van OnePlus 2.

Bron: GFXBench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. iRobot -

      Dan ben je simpelweg niet opzoek naar een 5.5" want met 162 gram is hij zelfs lichter dan een iPhone 6 plus die 172 gram weegt of een 165 gram wegende honor 6 plus.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters