OnePlus 2 met 4GB ram en 64GB benchmark resultaten

Er is een benchmarkscore bekend van de OnePlus 2 met 4GB ram-geheugen.

 OnePlus 2 met 4GB ram en 64GB benchmark resultaten oneplus 2 specs gfxbench

De OnePlus 2 heeft de benchmark GFXBench gedaan, en de resultaten zijn terug gevonden in de GFXBench-database. De telefoon met de code A2005 was tijdens het draaien van de benchmark waarschijnlijk verbonden met een extern beeldscherm. In de hardwarelijst van de bencmark staat namelijk dat de telefoon gebenchmarkt is met een 13.7-inch scherm.

In de hardwarelijst zijn veel specificaties terug te vinden waarvan OnePlus al bekend gemaakt heeft dat ze op de telefoon komen. Er komt een 13-megapixel achtercamera en een 5-megapixel schieter aan de voorkant. Opmerkelijk genoeg geeft de benchmark aan dat de camera geen HDR-optie bevat. Uit de OnePlus 2 cameratest van Marques Brownlee blijkt dat deze telefoon wel een HDR-optie heeft.

In de specificatielijst van de benchmark vinden we ook een Snapdragon 810 processor geklokt op 1.7GHz. Het is een logische aanname dat de processor minder hoog geklokt is om eventuele oververhittingsproblemen te vermijden. Onder de kap van deze telefoon zit ook 4GB ram-geheugen. OnePlus is een van de eerste bedrijven om een vlaggenschip met 4GB ram-geheugen te bouwen.

Hoe snel de OnePlus 2 precies gaat worden in dagelijks gebruik is nog niet duidelijk. In de zogenaamde ”Manhattan” grafische test versloeg de OnePlus 2 de Samsung Galaxy S6. Dit komt (onder andere) doordat de S6 een QHD-scherm heeft in vergelijking met het 5-inch Full HD-scherm van OnePlus 2.

Bron: GFXBench

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters