OnePlus zwijgt over Android 7.0 Nougat voor OnePlus 2 en OnePlus X

Sinds de uitrol van de Android 7.0 staat smartphonefabrikant OnePlus in de schijnwerpers. OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn inmiddels wel van de update voorzien. Of de OnePlus 2 en OnePlus X dat ook zullen worden is nog onbekend.

Android 7.0 Nougat

OnePlus 2 en OnePlus XAndroid 7.0 Nougat is vorig jaar uitgerold. De meeste OnePlus 3- en OnePlus 3T-toestellen hebben de update aan het begin van dit jaar ontvangen. Het bedrijf had beloofd om de het besturingssysteem ook naar de OnePlus 2 en OnePlus X uit te rollen. Echter is dit nog niet gebeurd.

Campagne door OnePlus 2- en OnePlus X-gebruikers

Gebruikers van de OnePlus 2 en OnePlus X hebben een campagne gelanceerd met als doel om de aandacht van het bedrijf te trekken. OnePlus is al bekend van de campagne, alleen heeft het bedrijf er niet op gereageerd.

Het bedrijf heeft vorig jaar in juni bekendgemaakt dat de update naar de OnePlus 2 uitrolt. Na die aankondiging heeft het bedrijf daar geen update meer over gegeven.

Android 7.0 Nougat

Vorige week heeft Google cijfers van Android-besturingssystemen vrijgegeven. Uit de cijfers blijkt dat er in maart 4,9 procent van de Android-toestellen op Android 7.0 Nougat draaien. Slechts 0,4 procent van de toestellen draaien op Android 7.1 Nougat. Smartphonefabrikanten moeten de update zelf op Android-toestellen beschikbaar stellen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Niels J. -

  Het lijkt me een beetje apart als voor OnePlus X een update komt naar Android Nougat aangezien Qualcomm te kennen heeft gegeven dat smartphones met een processor uit de Snapdragon 800/801 NIET in staat zijm om Android Nougat te installeren en te gebruiken.

  1. bArt -

   Het gaat ook niet om een update naar N voor de Oneplus X. Dat klopt niet, het gaat om veiligheidsupdates en bugfixes voor vooral de camera die nog steeds, vanaf introductie al, geen fatsoenlijke video opnames kan maken.

   Maar het gaat vooral om het feit dat Oneplus volledige radiostilte lijkt te hebben afgekondigd, er wordt nergens meer op gereageerd, terwijl men zich zo voorstaat op het goede contact met de Community en dat men de early adaptors zo waardeert. Ondertussen wordt de Community volledig genegeerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters