OnePlus zwijgt over Android 7.0 Nougat voor OnePlus 2 en OnePlus X

Sinds de uitrol van de Android 7.0 staat smartphonefabrikant OnePlus in de schijnwerpers. OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn inmiddels wel van de update voorzien. Of de OnePlus 2 en OnePlus X dat ook zullen worden is nog onbekend.

Android 7.0 Nougat

OnePlus 2 en OnePlus XAndroid 7.0 Nougat is vorig jaar uitgerold. De meeste OnePlus 3- en OnePlus 3T-toestellen hebben de update aan het begin van dit jaar ontvangen. Het bedrijf had beloofd om de het besturingssysteem ook naar de OnePlus 2 en OnePlus X uit te rollen. Echter is dit nog niet gebeurd.

Campagne door OnePlus 2- en OnePlus X-gebruikers

Gebruikers van de OnePlus 2 en OnePlus X hebben een campagne gelanceerd met als doel om de aandacht van het bedrijf te trekken. OnePlus is al bekend van de campagne, alleen heeft het bedrijf er niet op gereageerd.

Het bedrijf heeft vorig jaar in juni bekendgemaakt dat de update naar de OnePlus 2 uitrolt. Na die aankondiging heeft het bedrijf daar geen update meer over gegeven.

Android 7.0 Nougat

Vorige week heeft Google cijfers van Android-besturingssystemen vrijgegeven. Uit de cijfers blijkt dat er in maart 4,9 procent van de Android-toestellen op Android 7.0 Nougat draaien. Slechts 0,4 procent van de toestellen draaien op Android 7.1 Nougat. Smartphonefabrikanten moeten de update zelf op Android-toestellen beschikbaar stellen.

Bron: PhoneArena

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters