OnePlus zwijgt over Android 7.0 Nougat voor OnePlus 2 en OnePlus X

Sinds de uitrol van de Android 7.0 staat smartphonefabrikant OnePlus in de schijnwerpers. OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn inmiddels wel van de update voorzien. Of de OnePlus 2 en OnePlus X dat ook zullen worden is nog onbekend.

Android 7.0 Nougat

OnePlus 2 en OnePlus XAndroid 7.0 Nougat is vorig jaar uitgerold. De meeste OnePlus 3- en OnePlus 3T-toestellen hebben de update aan het begin van dit jaar ontvangen. Het bedrijf had beloofd om de het besturingssysteem ook naar de OnePlus 2 en OnePlus X uit te rollen. Echter is dit nog niet gebeurd.

Campagne door OnePlus 2- en OnePlus X-gebruikers

Gebruikers van de OnePlus 2 en OnePlus X hebben een campagne gelanceerd met als doel om de aandacht van het bedrijf te trekken. OnePlus is al bekend van de campagne, alleen heeft het bedrijf er niet op gereageerd.

Het bedrijf heeft vorig jaar in juni bekendgemaakt dat de update naar de OnePlus 2 uitrolt. Na die aankondiging heeft het bedrijf daar geen update meer over gegeven.

Android 7.0 Nougat

Vorige week heeft Google cijfers van Android-besturingssystemen vrijgegeven. Uit de cijfers blijkt dat er in maart 4,9 procent van de Android-toestellen op Android 7.0 Nougat draaien. Slechts 0,4 procent van de toestellen draaien op Android 7.1 Nougat. Smartphonefabrikanten moeten de update zelf op Android-toestellen beschikbaar stellen.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters