OnePlus 3 en verpakking te zien op gelekte foto’s

Een anonieme gebruiker heeft foto’s van de OnePlus 3 op een Chinese website geplaatst, waarop ook de verpakking te zien is.

OnePlus

We weten dankzij verschillende geruchten en gelekte informatie al langer dat OnePlus deze maand waarschijnlijk de OnePlus 3 aan gaat kondigen, de opvolger van de OnePlus 2. OnePlus wist twee jaar geleden de markt wakker te schudden met de OnePlus One, de zogenaamde ‘Flagship killer’, een spotgoedkope telefoon met de specificaties van een vlaggenschip. Het bleek uiteindelijk ook echt een goed toestel te zijn, al merkte je het effect van de kleine winstmarges wel terug in hoe bijvoorbeeld de klantenservice van het bedrijf werkt en de manier waarop je het toestel alleen kon kopen.

OnePlus heeft gelukkig van zijn fouten geleerd, en bracht vorig jaar de OnePlus 2 uit, opnieuw een indrukwekkend vlaggenschip met een aantrekkelijke prijs. Op dat moment was de marktsituatie echter al veranderd dankzij andere merken die hun eigen goedkopere smartphones uitbrachten, waardoor de OnePlus 2 minder opviel dan zijn voorganger.

OnePlus 3

Dit jaar gaat OnePlus ons volgens verschillende geruchten wel weer omver blazen met de OnePlus 3. Het zou om een 5.5-inch toestel te gaan met een 1080 x 1920 Full HD scherm en zeer dunne randen. Onder de motorkap van het toestel vind je een krachtige Snapdragon 820 chipset met een quad-core 2.2GHz CPU en de Adreno 530 GPU. Aan de achterkant van de OnePlus 3 zit een 16MP camera, en aan de voorkant vind je een 8MP camea terug. Klanten kunnen naar verwachting uit twee modellen kiezen, een met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen, en een model met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Daarnaast zou het toestel ook nog eens binnen 15 minuten compleet opgeladen zijn. Niet de minste specificaties dus, al helemaal gezien de lage prijs: het goedkoopste toestel gaat waarschijnlijk slechts 300 dollar kosten.

OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3

Foto’s en verpakking

Gisteren heeft een gebruiker van het Chinese sociale netwerk Weibo foto’s geplaatst van waarschijnlijk de OnePlus 3. Helaas zit het toestel in een case om het ontwerp geheim te houden, maar de voorkant en daarmee ook de homeknop van het onaangekondigde toestel zijn duidelijk te zien. We hebben naast vroege renders echter geen vergelijkmateriaal, dus het zou ook zo maar kunnen dat het om een heel ander toestel gaat. Vooral de achterkant lijkt wel heel erg op het bekende ontwerp van bijvoorbeeld de HTC One M9. Dezelfde persoon heeft vandaag ook foto’s geplaatst van de verpakking van het nieuwe vlaggenschip. Het lijkt er op dat dit de keuzes waren die OnePlus 3 had, of dat er verschillende verpakkingen worden gebruikt. Wat vind jij er van?

OnePlus 3

Bron: @Krispitech

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters