OnePlus 3 en verpakking te zien op gelekte foto’s

Een anonieme gebruiker heeft foto’s van de OnePlus 3 op een Chinese website geplaatst, waarop ook de verpakking te zien is.

OnePlus

We weten dankzij verschillende geruchten en gelekte informatie al langer dat OnePlus deze maand waarschijnlijk de OnePlus 3 aan gaat kondigen, de opvolger van de OnePlus 2. OnePlus wist twee jaar geleden de markt wakker te schudden met de OnePlus One, de zogenaamde ‘Flagship killer’, een spotgoedkope telefoon met de specificaties van een vlaggenschip. Het bleek uiteindelijk ook echt een goed toestel te zijn, al merkte je het effect van de kleine winstmarges wel terug in hoe bijvoorbeeld de klantenservice van het bedrijf werkt en de manier waarop je het toestel alleen kon kopen.

OnePlus heeft gelukkig van zijn fouten geleerd, en bracht vorig jaar de OnePlus 2 uit, opnieuw een indrukwekkend vlaggenschip met een aantrekkelijke prijs. Op dat moment was de marktsituatie echter al veranderd dankzij andere merken die hun eigen goedkopere smartphones uitbrachten, waardoor de OnePlus 2 minder opviel dan zijn voorganger.

OnePlus 3

Dit jaar gaat OnePlus ons volgens verschillende geruchten wel weer omver blazen met de OnePlus 3. Het zou om een 5.5-inch toestel te gaan met een 1080 x 1920 Full HD scherm en zeer dunne randen. Onder de motorkap van het toestel vind je een krachtige Snapdragon 820 chipset met een quad-core 2.2GHz CPU en de Adreno 530 GPU. Aan de achterkant van de OnePlus 3 zit een 16MP camera, en aan de voorkant vind je een 8MP camea terug. Klanten kunnen naar verwachting uit twee modellen kiezen, een met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen, en een model met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Daarnaast zou het toestel ook nog eens binnen 15 minuten compleet opgeladen zijn. Niet de minste specificaties dus, al helemaal gezien de lage prijs: het goedkoopste toestel gaat waarschijnlijk slechts 300 dollar kosten.

OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3

Foto’s en verpakking

Gisteren heeft een gebruiker van het Chinese sociale netwerk Weibo foto’s geplaatst van waarschijnlijk de OnePlus 3. Helaas zit het toestel in een case om het ontwerp geheim te houden, maar de voorkant en daarmee ook de homeknop van het onaangekondigde toestel zijn duidelijk te zien. We hebben naast vroege renders echter geen vergelijkmateriaal, dus het zou ook zo maar kunnen dat het om een heel ander toestel gaat. Vooral de achterkant lijkt wel heel erg op het bekende ontwerp van bijvoorbeeld de HTC One M9. Dezelfde persoon heeft vandaag ook foto’s geplaatst van de verpakking van het nieuwe vlaggenschip. Het lijkt er op dat dit de keuzes waren die OnePlus 3 had, of dat er verschillende verpakkingen worden gebruikt. Wat vind jij er van?

OnePlus 3

Bron: @Krispitech

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters