OnePlus werkt aan meerdere nieuwe telefoons

OnePlus zou druk bezig zijn met de ontwikkeling van meerdere telefoons. Waarschijnlijk gaat het om twee varianten van de OnePlus 3 en mogelijk komt er ook een opvolger van de OnePlux X.

OnePlus 3?

OnePlus 3
Volgens geruchten gaan de modellen A3000 en A3003 een Snapdragon 820 processor huizen van Qualcomm

Het Chinese bedrijf zou druk bezig zijn met de ontwikkeling van meerdere telefoons. Waarschijnlijk gaat het om twee varianten van de OnePlus 3 en mogelijk komt er ook een opvolger van de OnePlux X. Dit meldt het Chineestalige iFeng, dat de codenamen noemt van drie smartphones: Rain, A3000 en A3003. Overigens is er wel wat verwarring over deze codenaam, want er circuleert ook nog een benchmarktest van de Rain Rain A3000. Onduidelijk is of dit hetzelfde apparaat is als de Rain of de A3000. Wel lijkt vast te staan dat een van de apparaten waarvan nu informatie naar buiten is gekomen, de opvolger is van de OnePlus 2. Dit is de OnePlus 3, de ‘flagship killer’ van het bedrijf voor dit jaar. Deze specificaties liegen er niet om, zo krijgt deze telefoons ‘uiteraard’ de Snapdragon 820-processor. Dat is niet zo opzienbarend, wel opvallend is dat tenminste één variant van de 3 maar liefst 6 GB aan werkgeheugen krijgt. Dit exemplaar krijgt 64 GB opslaggeheugen. Er komt als het goed is ook een variant met 16 GB opslagcapaciteit. Deze variant heeft minder werkgeheugen, namelijk 4 GB. Ook niet verkeerd, natuurlijk. Op cameragebied zit het bedrijf met de 3 ook niet bepaald stil. Voor de selfies komt er aan de voorkant een 8-megapixelcamera en aan de achterkant zit waarschijnlijk een 16-megapixelcamera. Deze sensor is bovendien in staat om video’s in 4K op te nemen.

OnePlus
Het bedrijf zorgt ervoor dat de nieuwe smartphone aan de beste specificaties voldoet zodat ze mensen niet teleurstellen zoals bij de OnePlus 2

OnePlus X?

Zoals gezegd zouden ze ook werken aan een opvolger van de X, haar budgettoestel. Ook hiervan verscheen een benchmarktest, met codenaam Rain A3000. Over dit nieuwe toestel is nog niet veel bekend, behalve dat hij waarschijnlijk dus een scherm krijgt van 5 inch. Opvallend is dat de huidige OnePlus X CyanogenMod-ondersteuning krijgt, terwijl dit apparaat nu nog op het eigen OxygenOS draait. Beide mods zijn gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow. De relatie tussen OnePlus en Cyanogen lijkt na een geschil in 2014 dus weer aan de betere hand te zijn. Het is nog onbekend wanneer ze de nieuwe telefoons uit gaan brengen. En welke varianten wel en niet op de markt komen. Naar verwachting wordt de OnePlus 3 op 28 mei aangekondigd en zal hij vanaf 6 juni verkrijgbaar zijn. Het is nog wel onbekend wat deze ‘flagship killer’ gaat kosten. Wordt vervolgd!

Bron: ifeng.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Nieuwe details Samsung Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 duiken op lees verder

mechanische hersenen

Hoeveel werkgeheugen heeft je smartphone nou eigenlijk echt nodig? lees verder

Apple iPhone 8

‘Grote tekorten Apple iPhone 8: normale beschikbaarheid pas in 2018’ lees verder

bewegingen over de vingerafdrukscanner

Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters