‘OnePlus 3 maakt plaats voor een nieuw toestel’

De OnePlus 3 is een relatief goedkoop toestel en heeft dan ook een van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het lijkt er op dat OnePlus plaats maakt voor een nieuw toestel, wat de productie van de 3 niet ten goede komt.

OnePlus 3

OnePlus 3Het nieuwste toestel van de smartphonefabrikant is sinds juni 2016 verkrijgbaar en sinds dien is er zeer veel vraag naar. Deze vraag was echter teveel voor het Chinese bedrijf. Hierdoor heef het bedrijf zelfs de verkoop stop moeten zetten, en klanten moeten laten wachten op de beschikbaarheid van het derde vlaggenschip van het bedrijf.

Productie

Het lijkt er niet op dat OnePlus ervoor gaat zorgen dat de productie van het toestel verhoogd wordt. Sterker nog, het lijkt er zelfs op dat het bedrijf de productie juist wat gaat vertragen om zo plaats te maken voor een nieuw toestel. Welk toestel het zal zijn is nog niet duidelijk, maar wel verwachten we dat het zou kunnen gaan om een verbeterde variant van de OnePlus 3.

Er wordt gezegd dat de naam van dit toestel gaat lijken op de bestaande naam. Zo kunnen we verwachten dat de naam OnePlus 3 Plus, OnePlus 3 Pro, of OnePlus 3S kan gaan worden. Hoewel dit allemaal mogelijk is, bestaat er ook een kans dat het bedrijf al bezig is met het ontwerpen en produceren van een gloednieuw vlaggenschip, genaamd de OnePlus 4.

De verbeterde versie zou naar verluidt gaan beschikken over de nieuwe Snapdragon 821-processor. Deze processor is al te vinden in onder andere de Google Pixel en de Pixel XL. Verder zal het bedrijf wellicht weer teruggaan naar LCD-schermen. De reden hiervan is dat de fabrikant een lage voorraad heeft aan Amoled-schermen, die we vinden in de OnePlus X en de OnePlus 3, waardoor het bedrijf terug zal stappen op LCD-panelen. Ook krijg het toestel een groter scherm van 6-inch met een Quad Hd-resolutie. Voor de rest zal het toestel grotendeels identiek zijn aan de OnePlus 3.

OnePlus 4

Al eerder gingen er geruchten dat het volgende toestel van het Chinese bedrijf eerder op de markt zou komen dan normaal. De OnePlus One kwam in juni 2014 in de digitale schappen. In juli 2015 kwam de OnePlus 2 tevoorschijn en ongeveer elf maanden later werd de OnePlus 3 beschikbaar gemaakt voor de consument. Het lijkt er op dat het bedrijf direct wilt gaan concurreren met Samsung. Dit bedrijf gaat volgens de laatste geruchten naar verwachting op 26 maart 2017 de Galaxy S8 uitbrengen. Deze datum nemen wij wel met een korreltje zout, aangezien de S7 (Edge) en de S6 (Edge) rond de tijd van het MWC werd onthuld, wat dus op eind februari uitkomt.

Volgens de geruchten zal de OnePlus 4 het qua specificaties goed doen, zoals we gewend zijn van het bedrijf. Wij verwachten weer een toptoestel te zien voor een relatief laag prijskaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. kelvin -

    oneplus 3 pro/plus/s klinkt wel leuk
    ik wil graag een 6inch telefoon
    maar het lijkt me sterk dat er nu al een nieuwe oneplus telefoon komt, evenals een pro model…
    future will tell

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters