De OnePlus 3 is binnenkort tijdelijk niet meer in Nederland te koop

Ben je van plan om een OnePlus 3 aan te schaffen? Dan zul je snel je slag moeten slaan, want vanaf 9 augustus is de smartphone tijdelijk niet meer in Nederland te koop.

OnePlus 3

OnePlus wist met de OnePlus One de smartphonemarkt op te schudden. De zogenaamde ‘flagship killer’ bood high-end specificaties en een premium uiterlijk voor een lage prijs. Twee jaar later zijn veel andere smartphonefabrikanten in de voetsporen van OnePlus getreden, maar dat betekent niet dat OnePlus aan succes heeft moeten inboeten. Sterker nog: de vraag naar OnePlus 3 exemplaren is zo groot dat het jonge bedrijf de verkoop tijdelijk stop moet zetten in bepaalde landen.

Dat komt als een verrassing, want OnePlus wist juist tijdens de lancering van het vlaggenschip met trots te melden dat ze het uitnodigings-systeem van hun vorige toestellen af hebben geschaft. Voorheen moest je namelijk een uitnodiging bemachtigen om überhaupt de nieuwste OnePlus toestellen te kunnen kopen.

Nederland

Vanaf 9 augustus zal de OnePlus 3 tijdelijk niet meer in Nederland en een aantal andere Europese verkrijgbaar zijn. Volgens OnePlus oprichter Carl Pei zijn de Europese verkoopcijfers veel beter dan het bedrijf had verwacht. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar dat heeft ook als resultaat dat OnePlus de vraag niet bij kan houden. Daarom hebben ze de moeilijke beslissing genomen om de verkoop in bepaalde landen tijdelijk stil te zetten. Ondertussen worden de nodige maatregelen getroffen om de voorraad weer op peil te krijgen.

Tijdelijk

Het gaat om de volgende landen: Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en dus helaas ook Nederland. Volgens OnePlus zal hun vlaggenschip vanaf 12 september gewoon weer te koop zijn. Je kunt dus nog voor 9 augustus snel je slag slaan, of je inschrijven op de webshop OnePlus zodat je een mailtje krijgt wanneer de OnePlus 3 weer beschikbaar is.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters