De OnePlus 3 is binnenkort tijdelijk niet meer in Nederland te koop

Ben je van plan om een OnePlus 3 aan te schaffen? Dan zul je snel je slag moeten slaan, want vanaf 9 augustus is de smartphone tijdelijk niet meer in Nederland te koop.

OnePlus 3

OnePlus wist met de OnePlus One de smartphonemarkt op te schudden. De zogenaamde ‘flagship killer’ bood high-end specificaties en een premium uiterlijk voor een lage prijs. Twee jaar later zijn veel andere smartphonefabrikanten in de voetsporen van OnePlus getreden, maar dat betekent niet dat OnePlus aan succes heeft moeten inboeten. Sterker nog: de vraag naar OnePlus 3 exemplaren is zo groot dat het jonge bedrijf de verkoop tijdelijk stop moet zetten in bepaalde landen.

Dat komt als een verrassing, want OnePlus wist juist tijdens de lancering van het vlaggenschip met trots te melden dat ze het uitnodigings-systeem van hun vorige toestellen af hebben geschaft. Voorheen moest je namelijk een uitnodiging bemachtigen om überhaupt de nieuwste OnePlus toestellen te kunnen kopen.

Nederland

Vanaf 9 augustus zal de OnePlus 3 tijdelijk niet meer in Nederland en een aantal andere Europese verkrijgbaar zijn. Volgens OnePlus oprichter Carl Pei zijn de Europese verkoopcijfers veel beter dan het bedrijf had verwacht. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar dat heeft ook als resultaat dat OnePlus de vraag niet bij kan houden. Daarom hebben ze de moeilijke beslissing genomen om de verkoop in bepaalde landen tijdelijk stil te zetten. Ondertussen worden de nodige maatregelen getroffen om de voorraad weer op peil te krijgen.

Tijdelijk

Het gaat om de volgende landen: Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en dus helaas ook Nederland. Volgens OnePlus zal hun vlaggenschip vanaf 12 september gewoon weer te koop zijn. Je kunt dus nog voor 9 augustus snel je slag slaan, of je inschrijven op de webshop OnePlus zodat je een mailtje krijgt wanneer de OnePlus 3 weer beschikbaar is.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters