OnePlus 3 opnieuw te zien op gelekte foto’s

Vandaag zijn er opnieuw foto’s van de OnePlus 3 opgedoken, de langverwachte opvolger van de OnePlus 2. Of hebben we hier toch met een ander toestel te maken?

OnePlus

We weten dankzij verschillende anonieme bronnen al dat OnePlus deze maand de OnePlus 3 aan gaat kondigen, de opvolger van de succesvolle OnePlus 2. OnePlus is een jong bedrijf, maar wist dankzij moederbedrijf OPPO en de opvallende OnePlus One toch wereldwijd indruk te maken. De OnePlus One viel vooral op dankzij de zeer lage prijs en indrukwekkende specificaties, waarmee het toestel zich kon meten met de high-end vlaggenschepen van dat moment. De OnePlus One werd dan ook tijdens de soms ietwat vergaande marketingcampagne de “flagship killer” genoemd. De OnePlus 2 was minder indrukwekkend vanwege het gebrek aan NFC en andere merken die ook goedkope toestellen met degelijke specificaties uit waren gaan brengen. Eind vorig jaar bracht OnePlus tenslotte ook nog de OnePlus X aan, een nog goedkopere smartphone met een totaal ander onderwerp.

OnePlus 3 OnePlus 3 OnePlus 3 OnePlus 3

OnePlus 3

Nu is het dus tijd voor de OnePlus 3, het volgende vlaggenschip van het Chinese bedrijf. OnePlus wist het uiterlijk van de OnePlus 3 lang geheim te houden, maar de afgelopen weken doken er toch foto’s op van het toestel, al waren ze niet allemaal even overtuigend. Vandaag plaatste een anonieme bron weer een aantal nieuwe foto’s van de OnePlus 3 online, waarop de voorkant van het toestel nog beter te zien is. Helaas zien we opnieuw twee verschillende achterkanten, waardoor het niet zeker is of het wel echt om de OnePlus 3 gaat. De achterkant die op de tweede foto te zien is lijkt eerder van een HTC smartphone te zijn, en de afwezigheid van een OnePlus logo is ook opvallend. De overige foto’s lijken wel de OnePlus 3 te tonen. We weten al dat OnePlus twee modellen gaat uitbrengen, maar de kans is zeer klein dat het bedrijf echt voor twee totaal verschillende ontwerpen zal kiezen.

Bron: Phone Arena

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters