OnePlus hervat update om OnePlus 3 problemen op te lossen

OnePlus heeft laten weten de update van de OnePlus 3 naar Oxygen OS 3.2.1 te zijn begonnen. Een kleine verbetering op Oxygen OS 3.2, de update die onlangs uitgerold werd om de OnePlus 3 problemen op te lossen.

OnePlus 3 problemen

Drie dagen geleden begon OnePlus met een update voor de OnePlus 3 die een stevig lijstje verbeteringen naar het toestel bracht. De OnePlus 3 werd namelijk geteisterd door een aantal problemen, waaronder matig management van het werkgeheugen en een veelheid aan kleine softwarefoutjes. Bovendien misten sommige gebruikers om sRGB-kleuren te gebruiken op het amoledscherm van de OnePlus 3. Oxygen OS 3.2, dat een aantal dagen geleden uitgerold werd, moest beterschap brengen.

Helaas stuitte de update zelf ook op problemen: een aantal gebruikers konden de update niet goed installeren. Daarop besloot OnePlus de update voorlopig op te schorten.

Oxygen OS 3.2.1

OxygenOSInmiddels heeft OnePlus een verbeterde update klaarstaan: Oxygen OS 3.2.1. Die softwareversie is nog steeds gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow; de veranderingen komen puur voor de rekening van OnePlus. De update lost de OnePlus 3 problemen op en voegt wat nieuwe optimalisaties en functies toe. Tegenover Oxygen OS 3.2 heeft OnePlus de problemen met de uitrol opgelost en nog wat optimalisaties aangebracht in de software zelf. Zo is een mogelijk herkenningsprobleem met de simkaart niet langer aanwezig en zijn er wat probleempjes met het notificatiecentrum opgelost. Bovendien brengt de nieuwe update alle verbeteringen die ook in Oxygen OS 3.2 zaten, waaronder verbeterd RAM-management, verbeterde gps-prestaties, verbeterde audiokwaliteit en geüpdatete icoontjes. Voor een volledig overzicht van de veranderingen kun je terecht in ons originele artikel over de update, waarnaar hierboven een link staat.

Uitrol

OnePlus laat weten de update vanaf nu gefaseerd uit te rollen. Dat wil zeggen dat het nog even kan duren voordat jouw OnePlus 3 de update krijgt, maar hij zit eraan te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kelvin -

  Update 3.2.0 is geflasht dat ging goed
  Maar nu de gewone update lukt niet…
  Ik heb stock recovery en unlocked bootloader
  Ben niet geroot
  Moet ik nu weer zelf flashen?

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters