OnePlus hervat update om OnePlus 3 problemen op te lossen

OnePlus heeft laten weten de update van de OnePlus 3 naar Oxygen OS 3.2.1 te zijn begonnen. Een kleine verbetering op Oxygen OS 3.2, de update die onlangs uitgerold werd om de OnePlus 3 problemen op te lossen.

OnePlus 3 problemen

Drie dagen geleden begon OnePlus met een update voor de OnePlus 3 die een stevig lijstje verbeteringen naar het toestel bracht. De OnePlus 3 werd namelijk geteisterd door een aantal problemen, waaronder matig management van het werkgeheugen en een veelheid aan kleine softwarefoutjes. Bovendien misten sommige gebruikers om sRGB-kleuren te gebruiken op het amoledscherm van de OnePlus 3. Oxygen OS 3.2, dat een aantal dagen geleden uitgerold werd, moest beterschap brengen.

Helaas stuitte de update zelf ook op problemen: een aantal gebruikers konden de update niet goed installeren. Daarop besloot OnePlus de update voorlopig op te schorten.

Oxygen OS 3.2.1

OxygenOSInmiddels heeft OnePlus een verbeterde update klaarstaan: Oxygen OS 3.2.1. Die softwareversie is nog steeds gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow; de veranderingen komen puur voor de rekening van OnePlus. De update lost de OnePlus 3 problemen op en voegt wat nieuwe optimalisaties en functies toe. Tegenover Oxygen OS 3.2 heeft OnePlus de problemen met de uitrol opgelost en nog wat optimalisaties aangebracht in de software zelf. Zo is een mogelijk herkenningsprobleem met de simkaart niet langer aanwezig en zijn er wat probleempjes met het notificatiecentrum opgelost. Bovendien brengt de nieuwe update alle verbeteringen die ook in Oxygen OS 3.2 zaten, waaronder verbeterd RAM-management, verbeterde gps-prestaties, verbeterde audiokwaliteit en geüpdatete icoontjes. Voor een volledig overzicht van de veranderingen kun je terecht in ons originele artikel over de update, waarnaar hierboven een link staat.

Uitrol

OnePlus laat weten de update vanaf nu gefaseerd uit te rollen. Dat wil zeggen dat het nog even kan duren voordat jouw OnePlus 3 de update krijgt, maar hij zit eraan te komen.

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters