Zo kun je de OnePlus 3 als allereerste proberen

OnePlus gaat dertig fans de kans geven om de OnePlus 3 als allereerste te proberen, in ruil voor een uitgebreide review.

OnePlus 3

Over een tweetal weken vindt naar verwachting de aankondiging van de OnePlus 3 plaats, de opvolger van de OnePlus 2. OnePlus wist twee jaar geleden indruk te maken met de OnePlus One, een goedkope smartphone met de specificaties van een vlaggenschip. De soms ietwat gewaagde marketingcampagne van het jonge bedrijf noemde het speciale toestel dan ook een ‘flagship killer’. Die titel wist de OnePlus One absoluut waar te maken, maar van de OnePlus 2 kunnen we niet hetzelfde zeggen. Kan OnePlus opnieuw succes oogsten met de OnePlus 3? Aan de aankondiging zal het in ieder geval niet liggen: het dochterbedrijf van het snel groeiende Oppo gaat de smartphone net zoals de OnePlus 2 in virtual reality aankondigen, maar dit keer vanuit een fictief ruimtestation. Daarvoor gaf OnePlus 30.000 gratis Loop VR headsets weg aan fans.

OnePlus 3

The Lab

Vandaag kondigde OnePlus een nieuw initiatief aan, genaamd “The Lab”. Het bedrijf wil namelijk dat de community met het toestel aan de slag gaat en een gefundeerde en eerlijke mening geeft. In ruil voor een uitgebreide review mogen fans namelijk al voor de lancering met de OnePlus 3 aan de gang. Je hoeft er geen succesvolle Youtuber of grote smartphonesite voor te zijn, want volgens OnePlus kan iedereen met het toestel aan de slag. Dat klinkt helaas net wat makkelijker dan het is, want er zijn slechts dertig plekken. Als we moeten afgaan op hoe snel de 30.000 headsets vergeven waren dan is de kans erg klein dat het je lukt om een vroeg exemplaar te bemachtigen van het langverwachte toestel. OnePlus zal de dertig toestellen tussen 13 en 20 juni verschepen, wat er op wijst dat de aankondiging pas na die datum plaats zal vinden. Helaas lijkt het erop dat je het toestel wel gewoon weer in moet leveren.

Over zes dagen zal OnePlus de winnaars uitkiezen, dus wees er snel bij. OnePlus verwacht dan wel van je dat je bereid bent een diepgaande review op te nemen of te schrijven, maar als je daar niet vies van bent dan kun je je hier opgeven.

Bron: OnePlus

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters