Presentatie OnePlus 3 te zien in VR

De OnePlus 3 wordt morgen onthuld in een speciale VR-ervaring, die OnePlus de Loop noemt. OnePlus gaat vervolgens de wereld over om in verschillende wereldsteden evenementen te houden rondom het nieuwe vlaggenschip.

Loop VR

OnePlus 3
OnePlus deelde afgelopen weken dertig duizend VR brillen uit.

OnePlus deelde afgelopen weken dertigduizend VR-brillen uit. De presentatie van de OnePlus 3 is namelijk in VR te bewonderen. Je kan zelf meekijken met het launch event maar dan moet je wel een VR-headset hebben. De Loop-app die je nodig hebt om het event te bekijken is vandaag gratis te downloaden in de Play Store. Morgen kan je hem gebruiken om de livestream van het toestel in VR te zien.  Als je de Loop-app opent, verschijnt er een klok die aftelt naar het begin van de livestream. Het evenement zal op 14 juni om 18:30 Nederlandse tijd beginnen.

 

OnePlus 3OnePlus 3

De OnePlus One en OnePlus 2 hadden allebei een invitesysteem, waardoor het kopen aanvankelijk erg moeilijk was. Bij OnePlus 3 is het invitesysteem weg en is het toegankelijker om de telefoon te kopen. De OnePlus 3 heeft veel weg van een Huawei Mate S en een HTC One M8, gecombineerd met een vleugje OnePlus. De behuizing van OnePlus zijn nieuwe vlaggenschip is van metaal.

Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. OnePlus gebruikt een amoledpaneelOnePlus 3. Qua intern geheugen heb je keuze uit een 32GB-, 64GB- of 128GB-versie.

Aan de voorkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner, net zoals bij de OnePlus 2. Ook aan de voorkant zit een 8-megapixel selfiecamera en aan de achterkant zit een 16-megapixelcamera. Met een USB C-port laad je de OnePlus op en met een 3450 mAh batterijinhoud wordt deze ook nog eens erg snel opgeladen: in wel 15 minuten als we de geruchten moeten geloven. Intern zit Qualcomms Snapdragon 820-chipset met een Adreno 530 GPU die samen het toestel aansturen en dit in combinatie met 4GB tot 6GG aan werkgeheugen. Het 4GB-model met 32GB aan geheugen gaat $305 kosten, wat een erg goede deal lijkt.

Bron: OnePlus

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters