‘OnePlus 3 krijgt vier varianten, miljoen exemplaren direct na lancering beschikbaar’

Volgens een betrouwbare bron gaat OnePlus vier verschillende varianten van de OnePlus 3 uitbrengen. Er zullen 1 miljoen exemplaren direct na de lancering van het toestel beschikbaar zijn.

OnePlus

Op 14 juniOnePlus 3┬ázal de OnePlus 3 aangekondigd worden, de langverwachte opvolger van de OnePlus 2. OnePlus wist de smartphonemarkt twee jaar geleden op te schudden met de OnePlus One, een zeer goedkoop toestel met high-end specificaties. De soms gewaagde marketingcampagne van het dochterbedrijf van Oppo noemde het toestel een heuse ‘flagship killer’. De derde OnePlus generatie zal tijdens een virtueel event aangekondigd worden, dat plaatsvindt in het fictionele ruimtestation van het bedrijf, genaamd ‘The Loop’. Volgens OnePlus wordt het de eerste smartphone die je binnen virtual reality kunt kopen. Allemaal leuk en aardig, maar hoeveel gaat de derde flagship killer van OnePlus eigenlijk kosten?

OnePlus 3 varianten

Een anonieme Chinese bron beweert dat er vier verschillende varianten van het toestel worden uitgebracht. Het goedkoopste model gaat $349 kosten en heeft 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Voor $379 krijg je dezelfde configuratie maar dan met 64GB aan opslaggeheugen. Handig als je veel muziek lokaal wil opslaan. Voor de echte power users komen er waarschijnlijk ook twee modellen met 6GB aan werkgeheugen, met ook 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Het model met 32GB gaat $409 kosten, voor het model met 64GB aan opslaggeheugen zal $425 gaan kosten en is daarmee dus het duurste model.

De rest van de specificaties zijn voor elke variant hetzelfde, zo beweert de betrouwbare anonieme bron. De OnePlus 3 krijgt een 5.5-inch scherm met een 1080 x 1920 resolutie. Het geheel wordt aangestuurd door de krachtige Snapdragon 820 chipset en de Adreno 530 GPU. Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een 16MP camera en aan de voorkant vind je een 8MP camera. Alle modellen hebben ook dezelfde 3000mAh batterij.

Geen uitnodigingen

Volgens een andere bron heeft OnePlus direct na de lancering maar liefst 1 miljoen exemplaren beschikbaar. We kregen eerder al te horen dat OnePlus het bekende uitnodigingensysteem niet meer gaat gebruiken. Dat betekent dus dat je waarschijnlijk direct na de lancering een toestel zal kunnen bemachtigen. Hoeveel het toestel precies in Nederland gaat kosten is nog niet bekend.

Bron: Mobipicker

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters