OnePlus 3 met amoled scherm zichtbaar in gelekte foto

Evan Blass heeft zojuist een foto van OnePlus’ aankomende vlaggenschip online gezet, de OnePlus 3.

Aluminium ontwerp

OnePlus 3 met amoled schermMet de OnePlus 3 lijkt OnePlus afgestapt te zijn van een plastic ontwerp met verwisselbare achterkant zoals bij zijn OnePlus One en Two, en gekozen te hebben voor aluminium. Het aluminium ontwerp van de OnePlus 3 lijkt een beetje gemeen te hebben met de Apple iPhone 6s en Huawei Mate S. Achteraan is er een camerasensor zichtbaar die een klein beetje uit het toestel steekt. Aan de linkerzijde zit een switch dat waarschijnlijk de mute-switch is die we kennen van de OnePlus Two. Hieronder zijn de volumeknoppen geplaats. De powerknop is vindbaar aan de rechterzijde van de smartphone. De foto van Blass sluit aan bij eerder gelekte foto’s van het toestel. Net zoals bij zijn voorganger, vind je een vingerafdrukscanner die eveneens functioneert als thuisknop terug aan de voorkant van de OnePlus 3. Verwacht wordt dat deze knop capacitief is, en je hem dus niet kunt indrukken.

Amoled scherm

OnePlus 3Uit de tweet blijkt ook dat de OnePlus 3 voorzien zal zijn van een amoled-scherm. Het scherm zal een grootte hebben van 5,5-inch met een full hd-resolutie. Intern zal het toestel voorzien zijn van een Snapdragon 820-quadcoreprossesor met Adreno 530 GPU en oftewel 4GB of 6GB aan intern geheugen. Respectievelijk zal het toestel voorzien zijn van 32GB en 64GB aan intern geheugen. Achteraan vind je een 16-megapixelsensor en vooraan een 8-megapixelsensor. Over de batterij van het toestel weten we alleen dat je hem waarschijnlijk in 15 minuten volledig zal kunnen opladen. De capaciteit van de batterij is nog niet gekend.

Verpakking

Ondertussen zijn er ook al foto’s gelekt van de verpakking van het toestel. In de gelekte foto’s zijn meerdere doosjes zichtbaar, wat ons doet vermoeden dat er meerdere verpakkingen zullen gebruikt worden.

OnePlus 3 kopen

Momenteel is het nog in het duister tasten betreffende een release-datum voor de OnePlus 3. De verwachtingen zijn wel dat het toestel in mei het licht zal zien, en dit voor een prijs van ongeveer 300 dollar.

Bron: Evan Blass

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters