OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen

Het is officieel door OnePlus bevestigd dat de OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O zullen ontvangen. Maar wanneer?

OnePlus 3 en OnePlus 3T krijgen Android O

De OnePlus 5 is nu officieel te koop op de website van de Chinese fabrikant. De OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn echter nog steeds zeer capabele toestellen.

OnePlus 3T goud
OnePlus 3T in soft gold

Gelukkig heeft OnePlus beloofd dat het die smartphones dan ook niet zal achterlaten. Dat soort beloftes hebben een bitter bijsmaakje, want hetzelfde werd van de OnePlus 2 gezegd, een toestel dat opeens toch niet Nougat ontving.

Vorige maand gaf OnePlus oprichter en CEO Pete Lau aan dat de OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O zullen ontvangen. Het is nog niet duidelijk hoe de grote update uiteindelijk gaat heten. Kiest Google voor Oreo, of wordt het toch Oatmeal Cookie?

Android functies OnePlus 5

Maar wanneer ontvangen beide toestellen de update? Dat is in Android-land namelijk erg rekbaar. Sommige toestellen zijn gelijk aan de beurt, terwijl andere modellen langer dan een jaar moeten wachten.

Android 8.0 komt eraan

Tijdens een interview op Reddit, waarbij bezoekers vragen konden stellen, schepte een medewerker van OnePlus meer duidelijk. Volgens hem zullen de OnePlus 3 en OnePlus 3T dit jaar nog de update ontvangen.

Hetzelfde gold vorig jaar voor Nougat. Toen gebeurde het op de allerlaatste dag van het jaar, dus reken er niet op dat je in november al met de update aan de slag kunt.

OnePlus 5

Android O, 8.0 dus, is op dit moment enkel beschikbaar in de vorm van een Developer Preview. Ontwikkelaars kunnen de software al uitproberen op toestellen van Google, zoals de Google XL en de Nexus 6P.

Op welke software draait jouw Android smartphone op dit moment? We hebben een overzichtsartikel voor je gemaakt waarin je precies kunt zien welke toestellen Android O gaan ontvangen. Verrassend veel fabrikanten hebben dat al bekend gemaakt.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mark Jan -

  Mooie beloften maken en niks nakomen. Wat ook irritant is, is dat de prijzen steeds meer omhoog gaan. Je eerst in de markt zetten als prijsvechter en flagship killer, en ondertussen gaat de prijs niet met 1of 2 tientjes omhoog maar meteen met ongeveer €130. Dus voor mij geen one plus meer

 2. Chris -

  De vorige update was al gewoon in november te testen met de Beta builds. Je kan er dus zeker al wel mee aan de slag als je dat zou willen 😉

 3. John -

  Ik heb de one-plus 3 nu al een flinke tijd en ben erg tevreden over dit geweldige toestel.
  Snel, veel opslagruimte, prima scherm en goed met updates.
  De 5 sla ik over maar als ik toe ben aan een nieuw toestel dan denk ik weer aan een one-plus.

 4. Jelmer -

  Wat een onzin. Veel te weinig geld voor je toestel. Ik heb een OnePlus2 en koop nooit meer een OnePlus omdat ze gelogen hebben over de update.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters