‘OnePlus 3T duikt op in glanzende chrome uitvoering’

Onlangs lanceerde OnePlus een speciale Colette versie van de OnePlus 3T met een oplage van maar 250 toestellen. Ook is het toestel onlangs in India gelanceerd in een geheel zwarte uitvoering. Het lijkt er nu op dat de Colette en de zwarte 3T misschien niet de enige speciale edities van het toestel zijn. Op het moment staat de telefoon volop in de schijnwerpers door het opduiken van nog een uitvoering. Het toestel verscheen online in een spiegelachtige chrome kleur.

OnePlus staat bekend om onverwachte acties

OnePlus 3T chromeOp de foto’s is het toestel alleen van de achterkant te zien. Waarschijnlijk omdat op deze manier de nieuwe kleur het beste tot zijn recht komt. De chrome make over geeft de 3T een geraffineerde look, wat het toestel een stuk duurder doet lijken. Of dit om een officiële uitvoering gaat, of dat iemand lol heeft gehad met photoshop is niet duidelijk. Maar uit het verleden is gebleken dat OnePlus vaak onverwachte acties uitvoert. Het zou dus geheel in de stijl van OnePlus passen ook een chrome versie van de OnePlus 3T uit te brengen.

Verwachte specificaties OnePlus 3T Chrome

Mocht de 3T inderdaad worden uitgebracht in een chrome uitvoering, zal het toestel waarschijnlijk dezelfde specificaties krijgen als het originele model. Deze komt met een 5.5 inch AMOLED display met een 1080 resolutie. Het toestel wordt aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 821 processor in combinatie met 6GB RAM. Voor de opslagruimte kan gekozen worden tussen 64GB of 128GB opslagruimte. Verder komt de 3T met een 16 megapixel camera en een 3400mAh batterij.

Bron: TechieBlast

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters