‘OnePlus 3T duikt op in glanzende chrome uitvoering’

Onlangs lanceerde OnePlus een speciale Colette versie van de OnePlus 3T met een oplage van maar 250 toestellen. Ook is het toestel onlangs in India gelanceerd in een geheel zwarte uitvoering. Het lijkt er nu op dat de Colette en de zwarte 3T misschien niet de enige speciale edities van het toestel zijn. Op het moment staat de telefoon volop in de schijnwerpers door het opduiken van nog een uitvoering. Het toestel verscheen online in een spiegelachtige chrome kleur.

OnePlus staat bekend om onverwachte acties

OnePlus 3T chromeOp de foto’s is het toestel alleen van de achterkant te zien. Waarschijnlijk omdat op deze manier de nieuwe kleur het beste tot zijn recht komt. De chrome make over geeft de 3T een geraffineerde look, wat het toestel een stuk duurder doet lijken. Of dit om een officiële uitvoering gaat, of dat iemand lol heeft gehad met photoshop is niet duidelijk. Maar uit het verleden is gebleken dat OnePlus vaak onverwachte acties uitvoert. Het zou dus geheel in de stijl van OnePlus passen ook een chrome versie van de OnePlus 3T uit te brengen.

Verwachte specificaties OnePlus 3T Chrome

Mocht de 3T inderdaad worden uitgebracht in een chrome uitvoering, zal het toestel waarschijnlijk dezelfde specificaties krijgen als het originele model. Deze komt met een 5.5 inch AMOLED display met een 1080 resolutie. Het toestel wordt aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 821 processor in combinatie met 6GB RAM. Voor de opslagruimte kan gekozen worden tussen 64GB of 128GB opslagruimte. Verder komt de 3T met een 16 megapixel camera en een 3400mAh batterij.

Bron: TechieBlast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters