OnePlus onthult exclusieve OnePlus 3T Colette edition

OnePlus heeft in samenwerking van het Parijse Colette een nieuwe variant van de OnePlus 3T ontwikkeld: de OnePlus 3T Colette Edition. De twee bedrijven zeggen trots te zijn op het resultaat en de mogelijkheid het design toestel aan te kunnen kondigen. Het toestel wordt speciaal uitgebracht om de 20ste verjaardag van Colette te vieren en het beroemde Colette logo zal daarom ook op de telefoon aanwezig zijn.

Colette en OnePlus voor kwaliteit en nauwkeurig design

Colette is een bekende concept winkel in Parijs, welke bezoekers vanuit de hele wereld aantrekt. De winkel biedt klanten exclusieve producten uit het hogere marktsegment aan. Volgens OnePlus zou de aanpak en filosofie van Colette overeenkomen met die van OnePlus zelf, wat het de perfecte plek zou maken om een exclusief OnePlus toestel aan te bieden. Het nieuwe OnePlus Colette edition toestel zou volgens de smartphone maker het aangewezen product zijn om de samenwerking tussen OnePlus en Colette weer te geven. De twee bedrijven delen een hoge mate van aandacht voor details en voor het creëren van ongeëvenaarde kwaliteit.

OnePlus 3T Colette EditionOnePlus 3T Colette Edition

De Colette Edition zal verkocht worden met 128GB opslagruimte voor 479 Euro en zal in een geheel zwart design verschijnen. Het zou het dunste en meest spraakmakende OnePlus toestel tot nu toe zijn. Afgezien van het feit dat er geen 64GB versie zal zijn, zoals bij de originele 3T, zullen de rest van de specificaties hetzelfde blijven. De smartphone komt onder andere met Qualcomm’s Snapdragon 821 chipset en 6GB RAM.

Exclusief verkrijgbaar bij Colette

Het nieuwe 3T model zal alleen gekocht kunnen worden in de Colette winkel in Parijs. Op 21 maart zullen de deuren van Colette om 11 uur openen. De 3T Colette Edition is een limited edition toestel en OnePlus geeft aan dat ze echt “limited” bedoelen. Er zijn in totaal maar 250 Colette toestellen beschikbaar. Wie vroeg komt krijgt als beloning gratis OnePlus Bullets oordopjes. Echte OnePlus fans doen er goed aan om op tijd op de stoep te staan, het zal namelijk de enige kans zijn om het toestel te bemachtigen.

 Bron: OnePlus

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters