OnePlus onthult exclusieve OnePlus 3T Colette edition

OnePlus heeft in samenwerking van het Parijse Colette een nieuwe variant van de OnePlus 3T ontwikkeld: de OnePlus 3T Colette Edition. De twee bedrijven zeggen trots te zijn op het resultaat en de mogelijkheid het design toestel aan te kunnen kondigen. Het toestel wordt speciaal uitgebracht om de 20ste verjaardag van Colette te vieren en het beroemde Colette logo zal daarom ook op de telefoon aanwezig zijn.

Colette en OnePlus voor kwaliteit en nauwkeurig design

Colette is een bekende concept winkel in Parijs, welke bezoekers vanuit de hele wereld aantrekt. De winkel biedt klanten exclusieve producten uit het hogere marktsegment aan. Volgens OnePlus zou de aanpak en filosofie van Colette overeenkomen met die van OnePlus zelf, wat het de perfecte plek zou maken om een exclusief OnePlus toestel aan te bieden. Het nieuwe OnePlus Colette edition toestel zou volgens de smartphone maker het aangewezen product zijn om de samenwerking tussen OnePlus en Colette weer te geven. De twee bedrijven delen een hoge mate van aandacht voor details en voor het creëren van ongeëvenaarde kwaliteit.

OnePlus 3T Colette EditionOnePlus 3T Colette Edition

De Colette Edition zal verkocht worden met 128GB opslagruimte voor 479 Euro en zal in een geheel zwart design verschijnen. Het zou het dunste en meest spraakmakende OnePlus toestel tot nu toe zijn. Afgezien van het feit dat er geen 64GB versie zal zijn, zoals bij de originele 3T, zullen de rest van de specificaties hetzelfde blijven. De smartphone komt onder andere met Qualcomm’s Snapdragon 821 chipset en 6GB RAM.

Exclusief verkrijgbaar bij Colette

Het nieuwe 3T model zal alleen gekocht kunnen worden in de Colette winkel in Parijs. Op 21 maart zullen de deuren van Colette om 11 uur openen. De 3T Colette Edition is een limited edition toestel en OnePlus geeft aan dat ze echt “limited” bedoelen. Er zijn in totaal maar 250 Colette toestellen beschikbaar. Wie vroeg komt krijgt als beloning gratis OnePlus Bullets oordopjes. Echte OnePlus fans doen er goed aan om op tijd op de stoep te staan, het zal namelijk de enige kans zijn om het toestel te bemachtigen.

 Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters