OnePlus 3T Midnight Black Edition is uitverkocht

De gelimiteerde Midnight Black Edition van de OnePlus 3T is sinds gisteren uitverkocht. De matzwarte versie van de 3T is zelfs niet meer te vinden op de officiële website van OnePlus.

OnePlus 3T Midnight Black Edition

De Midnight Black-versie van de OnePlus 3T is sinds recentelijk uitverkocht. Hij is zelfs niet eens meer te vinden op de website van OnePlus. Ook de 128GB-versie van de Gunmetal kleur is niet beschikbaar. Momenteel kun je dus alleen de 64GB-versie kopen van de 3T. Deze is verkrijgbaar in Gunmetal en Soft Gold. Wat ook opvallend is, is dat de sectie waar je normaal portable chargers kunt kopen op de site, leeg is. De kans bestaat dus dat we hier nieuwe producten kunnen verwachten.

De Midnight Black Edition van de 3T was voor gelimiteerde tijd beschikbaar op de website van OnePlus. Sinds 28 maart dit jaar was het mogelijk om deze versie te kopen. De verkoop heeft dus iets meer dan een maandje geduurd.

OnePlus 3T Midnight Black Edition

Specificaties

De specificaties van de matzwarte versie zijn wel identiek aan de reguliere OnePlus 3T. Dit betekent dus dat het toestel de Snapdragon 821-processor heeft met 6GB aan werkgeheugen. Zowel de voor- als achtercamera zijn 16-megapixelcamera’s. Het interne opslag is 128GB groot en het toestel beschikt niet over een micro SD-sleuf. Het Amoledscherm van de smartphone is 5,5 inch groot met een resolutie van 1920 bij 1080.

Volgens de laatste geruchten zal er binnenkort een nieuwe OnePlus-smartphone worden onthuld. Pete Lau, een van de oprichters van het bedrijf, heeft een paar dagen geleden een foto online gezet van een smartphone met vijf poppetjes die aan de smartphone werken. Wanneer deze smartphone wordt aangekondigd is nog niet bekend, al zeggen de meest recente geruchten dat dit eind mei of in juni zal zijn.

Bron: OnePlus via GSMArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters