OnePlus 3T nu al ‘out of stock’

Sinds vorige week dinsdag was het mogelijk om de OnePlus 3T te bestellen in Europa. De levertijd zou standaard drie tot vijf werkdagen zijn, maar we zagen dat daar al snel verandering in kwam. Nu blijkt het dat de OnePlus 3T al ‘out of stock’ is bij het Chinese bedrijf.

OnePlus 3T

De OnePlus 3T is de opvolger van de populaire OnePlus 3. Dit toestel heeft verbeteringen, zoals een Snapdragon 821-chipset, een 3400mAh-accu en een verbeterde selfiecamera die nu foto’s kan maken in 16 megapixel. Toch is er iets wat minder goed ontvangen wordt en dat is de prijs. De OnePlus 3T is, of eigenlijk op moment van schrijven was, beschikbaar vanaf €439,-  met 64GB aan opslaggeheugen. Het model met 128GB aan opslaggeheugen is verkrijgbaar voor €479,-. Veel mensen menen hierbij dat het gedaan is met de goedkope toestellen van OnePlus, hoewel de 3T alsnog wel een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld de Google Pixel of iPhone 7.

Out of stock

Nog een nadeel is dat het toestel enkele uren na release al lastig verkrijgbaar waren. Vorige week dinsdag is het toestel in de verkoop gegaan, maar dinsdagmiddag gaf de site de mededeling dat de levertijd ongeveer 4 tot 5 weken zou zijn. Een aantal mensen hebben het toestel ’s nachts al besteld, waardoor zij het toestel volgende week of de week erna kunnen verwachten. Afgelopen dagen zagen we dat de levertijden steeds meer opliepen en nu staat er zelfs dat het toestel niet meer in voorraad is. Het is niet bekend wanneer de 3T weer beschikbaar zal zijn. Er is een kans dat dit al snel is, maar de kans is ook aanwezig dat dit een aantal dagen kan duren.

OnePlus 3T out of stock

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Auke -

    wat ben ik blij dat ik de 28e heel vroeg heb besteld, dus heb hem gelukkig over een week binnen, maar wat slecht van oneplus, had wel iets beter geregeld kunnen worden

Nokia 3310 test

Is de nieuwe Nokia 3310 net zo onverwoestbaar als zijn voorganger? lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Nieuwe details Samsung Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 duiken op lees verder

mechanische hersenen

Hoeveel werkgeheugen heeft je smartphone nou eigenlijk echt nodig? lees verder

Apple iPhone 8

‘Grote tekorten Apple iPhone 8: normale beschikbaarheid pas in 2018’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters