OnePlus onthult naam van nieuw toestel met spelletje

Nog een paar uur en dan is het zo ver. Dan gaat OnePlus zijn nieuwe toestel aankondigen. We weten al zeker dat het een Snapdragon 821-chipset zal krijgen, maar wat nog meer? Nu weten we ook zo goed als zeker dat het toestel daadwerkelijk OnePlus 3T gaat heten en weten we wanneer het toestel officieel uit de doeken gaat.

Spelletje

Net als veel andere bedrijven heeft ook de website van OnePlus een zogenaamde ‘Error 404’ webpagina. Dit scherm laat de site zien als de websitelink niet klopt of als de link niet meer online is. OnePlus heeft dit een klein beetje anders aangepakt bij de website van OnePlus. Bij de ‘standaard’ versie van de errorpagina van OnePlus wordt er een rood rondje laten zien met het getal ‘404’ erin, wat betekent dat de websitelink niet gevonden is.

Vul je echter het getal ‘3t‘ in, dan krijg je een heel andere website. Hierbij krijg je een spelletje met de melding dat deze website onder onderhoud is en dat ze bezig zijn met het updaten van de winkel van OnePlus. Hierdoor weten we eigenlijk zo goed als zeker dat het toestel dat vanavond wordt aangekondigd de OnePlus 3T zal heten.

oneplus 3t site
De reguliere Error 404-pagina en de OnePlus 3T pagina

In het spelletje speel je een vliegtuigje dat de wereld rond gaat met een paar obstakels. De rode balletjes moet je zien te ontwijken. Doe je dit niet, dan gaat er een deel van je ‘Energy’ af. Dit kun je weer bijvullen door de blauwe balletjes te pakken. Als je te lang geen blauwe balletjes pakt, gaat er ook Energy van af. Ben je er goed in, dan zal je een level omhoog gaan. Bij elk level omhoog komen er steeds meer rode balletjes, waardoor het spelletje steeds moeilijker wordt.

Tweet

OnePlus heeft vanochtend om 7 uur een tweet geplaatst dat we ons klaar moeten maken voor de live-stream van het bedrijf. Het bedrijf zegt over twaalf uur live te gaan, wat met een kleine rekensom neer komt op 7 uur ’s avonds. De tijd is al eerder bekendgemaakt door het bedrijf in een andere tweet.

Verder heeft OnePlus afgelopen dagen gehint op de features van de nog onaangekondigde OnePlus 3T. Zo hebben we een tweet gezien met de tekst ‘More Power’. Dit kan hinten op de Snapdragon 821-processor, die in het toestel zal zitten. Een andere tweet heeft de tekst ‘More precision’, wat misschien te maken heeft met een groter scherm of een hogere resolutie. Als laatste heeft OnePlus nog een tweet geplaatst met de tekst ‘More Never Settle’. Dit gaat waarschijnlijk over dat de OnePlus 3T een betere prijs-kwaliteitsverhouding zal hebben dan de OnePlus 3.

OnePlus 3T

De OnePlus 3T zal vanavond om 7 uur officieel onthuld worden. Het is zeker dat de telefoon zal beschikken over een Snapdragon 821-chipset. Voor de rest is er nog niets bekendgemaakt door het Chinese bedrijf. Wel gaan de geruchten rond dat de telefoon een accu krijgt met een capaciteit van 3300 mAh, wat een verbetering is ten opzichte van de 3000 mAh-accu van de originele OnePlus 3.

Wat wellicht minder goed zal worden is het scherm, dat naar verluidt een IPS LCD-paneel zal zijn. De OnePlus 3 heeft een amoled-scherm. Carl Pei, oprichter en directeur van OnePlus, zegt zelf in een tweet dat het niet van plan is om af te stappen van amoled. Ook de prijs zal naar verluidt een factor zijn die minder wordt, of eigenlijk meer. Volgens de laatste geruchten wordt de OnePlus 3T namelijk 20 procent duurder dan de OnePlus 3, wat neerkomt op 480 dollar.

Bron: Twitter en Reddit

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters