OnePlus 3T vanaf nu te koop met lange levertijden

Een paar weken geleden heeft het Chinese bedrijf OnePlus de opvolger van de 3 aangekondigd: De OnePlus 3T. Dit toestel heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de 3, maar de levertijden zijn er niet op vooruit gegaan. Het toestel is vanaf vandaag te koop.

OnePlus

OnePlus heeft met de One in 2014 een toestel op de markt gebracht met een van de beste specificaties van dat moment voor een prikkie van de prijs. Hiermee concurreerde het toestel qua prestaties en gebruikersgemak met onder andere de Galaxy S5 van Samsung en de LG G3. Een jaar erna heeft het bedrijf de OnePlus 2 aangekondigd, wat volgens veel mensen een flop was ten opzichte van de One. Het toestel was een stuk duurder dan zijn voorganger en had bijvoorbeeld NFC weggelaten. Bij het derde vlaggenschip, de OnePlus 3, heeft het Chinese bedrijf weer gelet op zijn ‘core-users’, zo vertelt Carl Pei, baas van OnePlus, in een interview met XDA.

OnePlus 3T

Met de OnePlus 3T hoopt het bedrijf weer voorop de concurrentie te liggen. Hiervoor heeft OnePlus een paar veranderingen doorgebracht met dit toestel. Aan de buitenkant is, op de kleur na, geen verandering te zien. Het toestel heeft dezelfde afmetingen en zelfs hetzelfde gewicht. Toch heeft de 3T een grotere accu in het toestel. Dit is een 3400mAh accu, wat in vergelijking met de 3 een prima verbetering is. Hiermee zal het toestel volgens OnePlus de dag makkelijker door moeten komen.

Een ander verbeterpunt is dat er een nieuwe processor in de 3T zit. Dit is de Snapdragon 821-chipset. Hierdoor zullen de prestaties van de OnePlus 3T een stukje omhoog gaan in vergelijking met de OnePlus 3. Wat ook omhoog is gegaan is de prijs. Dit is zo’n veertig tot tachtig euro meer dan zijn voorganger, waarbij je kunt kiezen tussen een 64GB of 128GB-model. Dit betekent dus dat de 64GB-versie €439,- is en de 128GB-versie €479,- over de digitale schappen zal gaan.

Levertijden

OnePlus 3T Gunmetal
OnePlus 3T Gunmetal

Wat bij de 3T niet is veranderd ten opzichte van de OnePlus 3 zijn de levertijden. Sinds vorige week is de 3T beschikbaar voor de Amerikaanse markt en sinds vandaag voor onder andere Europa. De levertijden bedragen ongeveer vier tot vijf weken, afhankelijk welke variant je kiest. Bij de 64GB-model zal het ongeveer vier weken duren tot het toestel op de deurmat zal liggen. Voor het model met 128GB zul je ongeveer vijf weken moeten wachten. Beide toestellen zijn te koop op de officiële site van OnePlus.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Saskia -

  Heb de wekker gezet om 00:00, maar toen was hij nog niet beschikbaar. Om 00:55 de wekker weer gezet, toen kon ik hem wel bestellen. Verwachte bezorgdatum: 6 december 🙂

  1. Mark van Woerden -

   Dan ben je waarschijnlijk een van de eersten die de telefoon krijgt! 🙂 Veel andere mensen zullen toch echt vier weken moet wachten..

  1. Mark van Woerden -

   Dat is lekker! Kan inderdaad zijn dat je er snel bij was en hij er dus bij jou snel zal zijn. De mensen die hem pas later kopen zullen dan ongeveer vier weken moeten wachten..

  2. auke -

   Echt precies dit, ik was vanochtend om 4 uur al aan t bestellen…. Moest plassen, ik dacht laat ik het nu maar doen, zou binnen 4 dagen verstuurd worden. Ik hoop echt dat ze zich hier aan houden

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters