‘Specificaties OnePlus 4 duiken opnieuw op’

Volgend jaar komt OnePlus naar verwachting met de OnePlus 4, het volgende high-end toestel van de smartphonefabrikant. Vandaag zijn de vermeende specificaties van het toestel opnieuw gelekt.

OnePlus 3T

OnePlus 3 updates OnePlus 4 OnePlus 3T
De OnePlus 3

Deze week zal OnePlus naar verwachting de OnePlus 3T aankondigen. Dankzij de Snapdragon 821 is het toestel een verbeterde versie van de OnePlus 3, het succesvolle vlaggenschip dat afgelopen zomer werd aangekondigd. De echte grote stappen worden echter pas volgend jaar gemaakt. Dan zal het ambitieuze bedrijf natuurlijk de onvermijdelijke OnePlus 4 onthullen.

OnePlus 4 specificaties

Een bron binnen de industrie heeft vandaag de vermeende specificaties van de OnePlus 4 gelekt. Laten we vooropstellen dat je dit gerucht vooral met een korreltje zout moet nemen. De bron heeft geen bewijs en de kans is groot dat OnePlus zelf nog eens niet zeker weet hoe het toestel er precies uit gaat zien. Volgens de insider krijgt de OnePlus 4 een glazen behuizing. Daarin zit een 5.3-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap zit naar verluidt de Snapdragon 830, in combinatie met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Deze specificaties komen overeen met een eerder gerucht.

Speciale camera’s

De OnePlus 4 moet zich gaan onderscheiden met zijn dubbele camera aan de achterkant van het toestel. Volgens het gerucht heeft het vlaggenschip zowel een augmented reality als een mixed reality camera. Het toestel kan daarmee naar verluidt je omgeving scannen en er zo bijvoorbeeld op je scherm voorwerpen in plaatsen. Denk aan een Project Tango-achtige oplossing voor de doorsnee consument. De Android smartphone heeft volgens de anonieme bron een 4000mAh batterij.

Half jaar

Het is duidelijk dat de OnePlus 4 opnieuw high-end specificaties gaat bieden, maar het is maar de vraag of het vlaggenschip net zo goedkoop als zijn voorgangers zal zijn. Geruchten wijzen erop dat de OnePlus 3T $80 duurder wordt dan de ‘normale’ OnePlus 3. Gezien de hoge vraag kan het bedrijf ervoor kiezen om zijn standaard prijzen te verhogen. We gaan het naar verwachting over iets meer dan een half jaar allemaal ontdekken.

Bron: Android Pure

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters